04.03.2021
Urmeaza inca o impacare? DAVA i-a propus Olgai Buzova o „intalnire de suflet”

Dupa ce s-au despartit, DAVA si Buzova nu inceteaza sa faca aluzii unul despre celalalt. Un Instastory publicat recent de rapper i-a lasat convinsi pe fani ca acesta inca se gandeste la fosta lui iubita.

Dupa despartirea de Olga Buzova, David Manukyan a inceput o serie de schimbari in viata lui. Acesta a apelat la procedura de liposuctie, pentru a-si imbunatati aspectul fizic si a inceput sa inregistreze melodii, si sa publice numeroase Instastoryuri triste. Mai nou, acesta i-a propus cuiva o discutie sufleteasca, iar urmaritorii au fost dusi direct cu gandul la fosta lui iubita.

Вроде нужно бы и высказаться, а вроде и нельзя. Короче, на душе столько всего. Надеюсь, когда-нибудь посидим вместе и поговорим душевно/Parca trebuie sa te expui, dar parca nu se poate. Mai pe scurt, pe suflet sunt atatea. Sper, candva vom sta imrepuna si vom vorbi sufleteste”, a scris Dava pe Instagram.

S-au dat de gol. Trei dovezi clare ca Dava si Olga Buzova nu s-au despartit. Ce spun fanii vedetelor

David Manukyan si Olga Buzova s-au despartit la sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce au format un cuplu aproape doi ani. Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere din acest an, Buzova a marturisit ca fostul ei partener a fost violent si infidel, insa David neaga acuzatiile.

Olga Buzova - la un centru de reabilitare! Cum se simte artista dupa despartirea de Dava: „Este atat de mult stres in viata incat mi-e frica pentru mine”

Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Sursa: Uznayvse.ru

Articole din aceeasi categorie