07.02.2022
Care sunt cauzele lipsei orgasmului, dar si consecintele simularii! Ce spune sexologul Mariana Spanu despre posibilitatea de a avea o viata intima de nota 10: „Eu as spune ca nu are importanta marimea, dar...” - VIDEO

E luna dragostei si cu totii ne gandim la sentimente si emotii traite in cuplu. Psihologii recomanda sa atragem atentia asupra relatiei, inclusiv asupra intimitatii in cuplu.

Astazi tragem plapuma peste tabuuri si discutam despre orgasm. Statisticile arata ca doar o treime din femei ajung sa simta acest lucru de fiecare data.

Sexologul Mariana Spanu a vorbit despre motivele pentru care nu toate femeile simt acest lucru, dar si despre cauzele lipsei orgasmului. „Depinde de cat de capabila este femeia sa se relaxeze si sa primeasca placere. Psihologii si sexologii vorbesc despre faptul ca posibilitatea de a avea orgasm o au persoanele care stiu sa primeasca placere de la viata. Orgasmul este in primul rand o incredintare totala in partener.”

De asemenea, specialista a spus ca orgasmul poate lipsi in cazul in care: „Femeia incearca sa controleze procesul, cand nu este concentrata. Uneori femeile sunt cu gandul oriunde numai nu in pat cu barbatul sau.”

Adriana Ochisanu - in gura lumii! Cum a raspuns interpreta mesajelor dure de critica: „Urgent fa scoala draga mea! Esti proasta rau.” - VIDEO

Mariana Spanu a povestit despre faptul ca nu toate femeile primesc orgasm vaginal deoarece sunt deja obisnuite sa primeasca placere de la stimularea clitorisului.

Vorbind despre simularea orgasmului, sexologul a spus ca acest lucru este o problema. „Daca o femeie o sa imite de fiecare data la un moment dat va incepe sa nu-i mai placa acest lucru.”

Este actor, insa in perioada in care teatrele erau inchise a activat in calitate de instructor auto! Afla povestea lui Viorel Cozma: „Atunci a fost o perioada complicata, noi n-am activat vreo sase luni”- VIDEO

„Nu trebuie sa uitam ca orgasmul este un proces prin intermediul caruia se stimuleaza formarea hormonului fericirii. Uneori, lipsa sexului poate face ca femeile sa fie mai nervoase.”, a adaugat Mariana.

Conform studiilor, grosimea are importanta atunci cand vorbim despre orgasm. Cu toate acestea, specialista a mentionat: „Eu as spune ca nu are importanta marimea, dar cum si cat poate un barbat sa il foloseasca.”

Este gata sa devina din nou mamica! Mariana Mihaila ne-a impartasit detalii despre casnicia sa si cum ea reuseste sa o mentina mereu in armonie: „Trebuie sa improvizam nu doar in muzica, arta si munca, dar si in familie” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie