12.09.2022
Victoria Beckham a mentionat ca nu intentioneaza sa se impace cu nora sa, Nicola Peltz: „Este un joc de asteptare”

Interpreta britanica in varsta de 48 de ani, Victoria Beckham nu intentioneaza sa se impace cu nora sa, Nicola Peltz. Despre acest lucru raporteaza Daily Mail. 

Deja de multa vreme, in mediul online circula zvonuri despre certurile din familia Beckham, care au aparut dupa casatoria fiului mai mare al familiei cu actrita americana, Nicola Peltz. De aceasta data a devenit cunoscut faptul ca soacra tinerei nici nu are de gand sa se impace cu ea si sa caute un limbaj comun. 

Britney Spears a afirmat ca nu se va intoarce pe scena: „Am traume psihologice pe viata...”

Fostul fotbalist, David Beckham si iubita lui sunt ingrijorati de faptul ca primul lor copil nu mai comunica cu ei, dupa ce s-a mutat in SUA. Brooklyn si sotia lui nici nu au participat la zilele de nastete a Victoriei si a lui David in primavara anului 2022. 

Baiatul mentine relatii bune cu socrul sau, tatal lui Nicola, industriasul si miliardarul american Nelson Peltz. Baiatul apeleaza adesea la socrul sau dupa sfaturi, ceea ce nu ii multumeste deloc pe parintii lui, care au ramas in Marea Britanie. 

Tot mai sincer! Nicolas Cage a dezvaluit cum imbina cariera sa cu viata de familie

„Ei se ingrijoreaza de faptul ca Nicola ii provoaca rau lui Brooklyn. Ei simt ca relatia lor nu este echilibrata. El a sacrificat multe pentru ea, insa nu este clar ce i-a dat ea inapoi. Si, dupa cum spune Victoria, el vorbeste doar despre ea”, a mentionat o sursa. 

Cu toate acestea, mama lui Brooklyn nu intreprinde nimic pentru a se impaca cu Nicola si cu familia ei. Victoria Beckham crede ca acest lucru pur si simplu nu are sens. 

„Este un joc de asteptare. Nu face nimic in privinta asta”, spune o sursa apropiata familiei Beckham. 

Reese Witherspoon - imagine rara alaturi de fiica sa! Ava Phillippe este copia mamei sale - FOTO

In aprilie 2022, Brooklyn si Nicola s-au casatorit in Palm Beach, pe malul oceanului. Dupa o nunta mare, tinerii casatoriti s-au mutat sa locuiasca in SUA si aproape niciodata nu vin la Londra, pentru a-i vizita pe parintii lui Brooklyn. 

Articole din aceeasi categorie