12.09.2022
Tot mai sincer! Nicolas Cage a dezvaluit cum imbina cariera sa cu viata de familie

Saptamana trecuta, actorul in varsta de 58 de ani a devenit tatic pentru a treia oara. Cage si sotia sa, artista Riko Shibata, in varsta de 27 de ani, au devenit parintii unei fetite pe numele Augusta Francesca.

De asemenea, acum cateva zile, proaspatul tatic a fost prezent si la Festivalul International de Film de la Toronto pentru premiera filmului „Butcher’s Crossing”.

 „Am fost la spital dupa care au luat avionul si am zburat aici.”, a spus actorul in cadrul evenimentului. De asemenea acesta a mentionat ca isi doreste sa joace in tot mai multe filme pe care fiica lui cu siguranta le va aprecia.

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

Totodata, intr-un interviu acordat recent, Nicholas a spus ca, de dragul fiului sau mai mare, a refuzat sa se filmeze in doua blockbustere din anii 2000, Matrix si Lord of the Rings. Actorul nu a vrut sa fie departe de copilul sau timp de trei ani.

Nicolas Cage este pseudonimul lui Nicolas Kim Coppola, un actor american, laureat al Premiului Academiei Americane de Film in 1996 pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru rolul sau din filmul Leaving Las Vegas. Si-a inceput cariera in televiziune in anul 1981.

Traieste emotii noi, de nedescris! Mihaela Tabura - primul si cel mai induiosator interviu dupa ce a devenit mama pentru prima oara: „Imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”

Articole din aceeasi categorie