12.09.2022
Reese Witherspoon - imagine rara alaturi de fiica sa! Ava Phillippe este copia mamei sale - FOTO

Reese Witherspoon este o actrita si o mama minunata. Vedeta are doi copii cu actorul Ryan Phillippe, o fiica pe nume Ava si un fiu, Deacon, precum si un copil cu actualul ei sot Jim Toth, Tennessee James.

Recent actrita si-a felicitat fiica cu aniversarea celor 23 de ani si a publicat astfel o imagine comuna pe Instagram. Judecand dupa fotografie, se poate observa cat de mult seamana Ava cu mama sa.

Instagram vs Realitatea! Cum arata Madonna in fotografiile paparazzilor - FOTO

„La multi ani iubitei mele fiice, Ava! In fiecare zi pot observa cum devii cea mai uimitoare femeie. Inima ta uriasa, sufletul generos si creativitatea nemarginita ma inspira in fiecare zi. Te iubesc atat de mult.”, a scris actrita pe retelele sale de socializare.

De asemenea, recent actrita s-a mai impartasit in mediul online cu o alta veste importanta pentru familia sa. Fiul cel mare al actritei si-a facut debutul in cinematografie.

Pe urmele parintilor sai! Fiul lui Reese Witherspoon si-a facut debutul in actorie. Afla in ce serial popular va juca Deacon

Laura Jeanne Reese Witherspoon, cunoscuta profesional ca Reese Witherspoon, este o actrita americana de film, laureata in 2006 a Premiului Oscar. In anul 2004 a jucat in filmul Vanity Fair, o ecranizare a romanului Balciul desertaciunilor scris de William Makepeace Thackeray. 

Este pur si simplu de nerecunoscut! Zendaya a aparut intr-un nou look - FOTO

Articole din aceeasi categorie