12.09.2022
Britney Spears a afirmat ca nu se va intoarce pe scena: „Am traume psihologice pe viata...”

O noutate care nu ne surprinde, dar totusi ne intristeaza. Britney Spears a afirmat ca nu va mai sustine concerte, nu va lansa piese si nu va mai filma videoclipuri noi. Interpreta a recunoscut ca experienta sa i-a provocat o serie de traume psihologice si acum ea nu este pregatita sa se intoarca la viata sa din trecut. In special ea nu vrea sa aiba nimic de-a face cu organizatorii de evenimente, fotografii si producatorii de videoclipuri. 

Interpreta a vorbit despre acest lucru pe retelele sale de socializare. Potrivit lui Brintey, singurul videoclip care nu a traumat-o, dupa parerea sa, a fost pentru piesa „Work Bitch”. 

7 cele mai reusite tinute ale celebritatilor la Festivalul de Film de la Venetia - FOTO

„Am traume psihologice pe viata si da, sunt teribil de suparata, asa ca nu, cel mai probabil ca nu voi canta din nou doar pentru ca sunt incapatinata si vreau sa imi respect alegerea”, a spus cantareata. 

Pentru prima data, in cadrul prezentarii noiii colectii a brandului Tommy Hilfiger au defilat barbati de dimensiuni si varste non-model - FOTO

Nu cu mult timp in urma, Britney Spears a lansat o piesa noua in colaborare cu Elton John, pentru prima data dupa multi ani de pauza. Piesa a primit o multime de recenzii pozitive si a devenit imediat un hit. 

Articole din aceeasi categorie