21.02.2023
Vedete care au murit din cauza drogurilor. Obiceiurile nocive le-au pus capat zilelor - FOTO

Multe celebritati au murit in urma unei supradoze de droguri. Adesea, medicamentele care au produs decesul au fost opioide precum heroina sau analgezice pe baza de reteta, cum ar fi oxicodona. In multe cazuri, aceste decese tragice ar fi putut fi prevenite daca celebritatea in cauza ar fi fost constienta de riscurile implicate si ar fi luat masurile de precautie corespunzatoare.

Iata care sunt vedetele care au murit din cauza drogurilor. Obiceiurile nocive le-au pus capat zilelor.

Michael Jackson si istoricul amplu de abuz de droguri

EXCLUSIV! Smiley a incantat publicul de la Chisinau. Vezi ce interviu a oferit interpretul, dupa concertul din weekend: „Sunt coplesit de fiecare data de emotiile pe care le transmit ei” - VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute vedete care a murit din cauza drogurilor este Michael Jackson. Starul pop Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze de propofol in 2009, la varsta de 50 de ani. Moartea sa a venit ca urmare a unui stop cardiac provocat de medicamentele din organismul sau. Jackson avea un istoric amplu de abuz de droguri. La inceputul carierei sale, el fusese tratat pentru dependenta la o unitate medicala din California. Moartea lui Jackson a fost rezultatul unei combinatii de analgezice si benzodiazepine.

Jimi Hendrix a murit de asfixie din cauza aspiratiei propriilor varsaturi

Adevarul despre suplimentele alimentare - de ce trebuie sa consulti un medic inainte de a le administra. Victoria Ursu, dietecian - nutritionist: „Pot aparea efecte adverse, in primul rand...” - VIDEO

Muzicianul Jimi Hendrix a murit de asfixie din cauza aspiratiei propriilor varsaturi dupa ce a consumat barbiturice la varsta de 27 de ani, la Londra, pe 18 septembrie 1970. Potrivit “Rock and Roll Hall of Fame”, Jimi Hendrix a fost unul dintre cei mai importanti chitaristi ai anilor 1960, si, in general, este considerat a fi unul dintre cei mai mari instrumentisti din istoria muzicii rock.

Janis Joplin, supradoza de heroina combinata cu alcool

Janis Joplin, una dintre cele mai mari si mai talentate compozitoare-cantarete a anilor 1960, a suferit de-a lungul vietii de probleme legate de abuzul de substante. Pe 4 octombrie 1970, legendarul star rock Janis Joplin a fost gasita moarta in camera ei de hotel de la Hollywood, din cauza unei aparente supradoze de heroina combinata cu alcool.

Amy Winehouse a fost mult timp asociata cu abuzul de substante

Fostele iubite ale Printului Harry! Vezi ce viata duc femeile din trecutul Ducelui de Sussex - FOTO

In timp ce Winehouse a fost mult timp asociata cu abuzul de substante, amploarea dependentei ei nu a fost facuta publica pana in 2012. Acela a fost anul in care medicul legist care i-a efectuat autopsia a dezvaluit ca vedeta a murit de otravire cu alcool.

Investigatiile ulterioare au aratat ca raportul ei toxicologic a fost, de asemenea, testat pozitiv pentru o serie de medicamente eliberate pe baza de reteta, inclusiv antidepresivele diazepam si amitriptilina. De asemenea, se crede ca ea a abuzat de heroina inca de cand era adolescenta. Perioadele frecvente in dezintoxicare, precum si sprijinul sotului ei, nu au putut intrerupe ciclul dependentei pentru Winehouse, care a murit tragic la varsta de 27 de ani.

Heath Ledger si-a pierdut viata in urma unei supradoze accidentale

Actorul Heath Ledger a murit in urma unei supradoze accidentale in 2008, la varsta de 28 de ani. I s-au prescris o varietate de medicamente, inclusiv analgezice opioide, pentru a-si trata insomnia cronica. Ledger fusese avertizat de medicul sau ca amestecarea medicamentelor ar putea fi periculoasa si ca, in consecinta, ar putea muri. In mod tragic, predictia sa s-a adeverit cand o doza letala de oxicodona si hidrocodona (doua dintre prescriptiile din sistemul sau) i-a cauzat moartea.

Articole din aceeasi categorie