21.02.2023
EXCLUSIV! Smiley a incantat publicul de la Chisinau. Vezi ce interviu a oferit interpretul, dupa concertul din weekend: „Sunt coplesit de fiecare data de emotiile pe care le transmit ei” - VIDEO

E adorat de publicul din Moldova si e primul concert din acest an pe care l-a sustinut la Chisinau. Smiley, unul dintre cei mai indragiti interpreti de peste Prut, i-a facut pe spectatori sa danseze si sa cante impreuna cu el. Interpretul a oferit un interviu in exclusivitate pentru ProTV. Care au fost emotiile de aseara, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

„Au venit atat de multi oameni si au fost alaturi de noi pana la sfarsitul concertului. E primul nostru concert pe anul acesta si cred ca am inceput foarte bine anul aici. Chisinaul intodeauna e fantastic, oamenii din Chisinau sunt fantastici. Sunt coplesit de fiecare data de emotiile pe care le transmit ei.”, a spus Smiley.

Adevarul despre suplimentele alimentare - de ce trebuie sa consulti un medic inainte de a le administra. Victoria Ursu, dietecian - nutritionist: „Pot aparea efecte adverse, in primul rand...” - VIDEO

Aliona Moon este interpreta care a cantat pentru spectatori la deschiderea mult asteptatului concert:„Emotiile sunt foarte mari si nu stiu, ma simt cumva foarte fericita. Am avut sansa sa deschid acest concert, al unui artist mare, care merita. Ne-am cunoscut la Vocea Romaniei cand imi era antrenor. Cu el am ajuns pana in finala. Am ramas buni prieteni. Este un om foarte cald.”

 „Foarte multe piese, cunosc pe de rost, sper sa fie o seara frumoasa si am sa cant impreuna cu Smiley.”, „Indiferent ca ascult cele noi, „In lipsa ta” ramane preferatul meu.”, a spus fanii interpretului de peste Prut.

Mihai Ciobanu a implinit 70 de ani! Vezi care este unicul regret al artistului, dar si cine ii sunt cei mai apropiati prieteni: „Unii oameni care imi sunt dragi...” - VIDEO

De asemenea, spectatorii ne-au marturisit ca au multe amintiri legate de cantecele artistului:„Anume valsul ii un cantec foarte emotional pentru noi si important pentru familia noastra si de aceea sper sa-l cante.”

„Mi se pare ca oamenii de la Chisinau sunt mai conectati cu latura asta a lor spirituala, parca au o latura mai profunda. Sunt piese care stiu ca e stie toata lumea si sunt piese care nu sunt sigur ca le stie toata lumea. Asta era o piesa care nu ma gandeam ca o sa ajunga aici. Mi-au trecut fiorii pentru ca nu-mi imaginam ca o stiu oamenii. Eu nu consideram ca va fi o piesa atat de celebra.”, a spus interpretul.

Nunta virala pe TikTok: doua stewardese s-au casatorit intr-un hangar plin cu avioane

Smiley este un interpret din Romania, cunoscut pentru piesele: „Vals”, „Mai mult de-o viata”, „Oarecare”, etc.

Articole din aceeasi categorie