21.02.2023
Fostele iubite ale Printului Harry! Vezi ce viata duc femeile din trecutul Ducelui de Sussex - FOTO

Inainte sa o cunoasca pe Meghan Markle, care i-a devenit sotie in 2018, Printul Harry a trait mai multe povesti de iubire, pe unele dintre ele le-a tinut ascunse, insa presa a aflat toate detaliile.

Natalie Pinkham

Se zvoneste ca Ducele de Sussex se vedea cu Natalie Pinkham in 2003. Din 2012, ea este casatorita cu Owain Walbyoff si au doi copii, pe Wilfred (nascut in 2015) si Willow (nascut in 2016). Natalie este acum femeie de afaceri, dar si prezentatoare de televiziune britanica si reporter la boxele de Formula 1 pentru Sky Sports F1.

Cassie Sumner

Printul Harry s-a intalnit cu Cassie Sumner, fost fotomodel, in 2004, chiar in cartea lui, „Spare”, printul povesteste despre ea, insa fara a-i face public numele.

„Intr-o seara am intalnit o fata, am stat de vorba cu ea la un pahar. Nu stiam ca era o fata de pagina trei (acesta era termenul acceptat, misogin si obiectivizant pentru tinerele femei topless care apareau in fiecare zi pe pagina trei a ziarului The Sun al lui Rupert Murdoch). Nu mi-ar fi pasat daca as fi stiut. Parea inteligenta si amuzanta. Am parasit clubul purtand o sapca de baseball. Paparazzi erau peste tot. Am incercat sa ma amestec in multime, am mers cu dezinvoltura pe drum cu garda mea de corp. Am trecut prin St. James's Square si am urcat intr-o masina de politie nesemnalizata. In momentul in care ne-am indepartat, un Mercedes cu geamurile negre a sarit pe trotuar si ne-a acrosat masina, aproape izbindu-se frontal de portiera pasagerului din spate. Puteam sa o vedem venind, soferul nu se uita in fata, prea ocupat sa incerce sa faca fotografii. Povestea din ziarele de a doua zi dimineata ar fi trebuit sa fie despre Printul Harry aproape ucis de un paparazzo nesabuit. In schimb, a fost despre faptul ca Printul Harry s-a intalnit si se presupune ca a sarutat o fata de pagina trei, impreuna cu multe comentarii frenetice despre ororile intalnirii cu o astfel de femeie”.

In prezent, Cassie Sumner e casatorita cu starul portughez de fotbal Jose Fonte. Au doi copii.

Ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Luptatoarea Anastasia Nichita a spus „DA” - la inaltime. Surpriza a fost una ca in povesti. Vezi momentul emotionant - FOTO/VIDEO

Chelsy Davy

Ea s-a intalnit cu Printul Harry din 2004 pana in 2011. El chiar a si scris despre ea in cartea „Spare”. A povestit despre intalnirea lor. „Spre deosebire ceilalti oameni pe care ii cunosteam, ea parea complet nepasatoare fata de aparente, de bun simt, de regalitate. Spre deosebire de atatea fete pe care le-am intalnit, ea nu se potrivea vizibil pentru o coroana in momentul in care mi-a strans mana. Parea imuna la acea afectiune comuna numita uneori sindromul tronului. Era similar cu efectul pe care actorii si muzicienii il au asupra oamenilor, doar ca in cazul actorilor si al muzicienilor cauza principala este talentul. Eu nu aveam talent - asa mi se spusese, din nou si din nou - si, prin urmare, toate reactiile fata de mine nu aveau nimic de-a face cu mine. Erau din cauza familiei mele, a titlului meu si, in consecinta, ma jenau intotdeauna, pentru ca erau atat de nemeritate. Intotdeauna mi-am dorit sa stiu cum ar fi sa intalnesc o femeie si sa nu-i creasca ochii la mentionarea titlului meu, ci sa mi-i cresc eu insumi, folosindu-mi mintea, inima. Cu Chelsy, asta parea o posibilitate reala. Nu numai ca nu era interesata de titlul meu, dar parea plictisita de el. Oh, esti print? Yawn”.

Ducele de Sussex a dezvaluit si cum s-a intamplat separarea de Chelsy Davy. „Chels a spus din nou ca nu era sigura ca e pregatita pentru asta. O viata intreaga de hartuire? Ce as putea spune? Mi-ar fi lipsit atat de mult. Dar am inteles pe deplin dorinta ei de libertate. Daca as fi avut de ales, nici eu nu as fi vrut aceasta viata”.

Chelsy Davy s-a casatorit anul trecut cu Sam Cutmore-Scott si au un fiu, Leo. Ea e fondatoarea unui brand de bijuterii, Aya Jewels, si al agentiei de turism Aya Africa Travel.

Astrid Harbord

Ea s-a intalnit cu Harry in 2009, cand Printul s-a despartit de Chelsea. In prezent, e necasatorita si se concentreaza la cariera ei.

Adevarul despre suplimentele alimentare - de ce trebuie sa consulti un medic inainte de a le administra. Victoria Ursu, dietecian - nutritionist: „Pot aparea efecte adverse, in primul rand...” - VIDEO

Caroline Flack

Ea s-a intalnit cu Printul Harry in 2009. In cartea „Spare”, Printul i-a dedicat un capitol intreg. „Nu a fost luata prin surprindere ca nu am recunoscut-o, ceea ce mi-a placut. Nu avea un ego prea mare. Chiar si dupa ce mi-a explicat cine era si ce facea, tot nu eram sigur...”, a scris Harry despre Caroline.

El a dezvaluit si momentul cand paparazzi i-au descoperit relatia. „Dar, la foarte scurt timp dupa aceea, ne-au fotografiat pe mine si pe Flack, iar acele fotografii au declansat o adevarata frenezie. In cateva ore, o multime a fost campata in fata casei parintilor lui Flack, a tuturor prietenilor ei si a bunicii ei. Intr-un ziar a fost descrisa ca fiind "un pic cam dura", pentru ca lucrase candva intr-o fabrica sau asa ceva. Iisuse, m-am gandit, chiar suntem o tara de snobi insuportabili? Am continuat sa ma vad cu Flack din cand in cand, dar nu ne mai simteam liberi.

Am continuat, cred, pentru ca ne placea cu adevarat compania unuia celuilalt si pentru ca nu voiam sa ne recunoastem infrangerea in fata paparazzilor. Dar relatia a fost patata, iremediabil, si in timp am fost de acord ca pur si simplu nu merita durerea si hartuirea. Mai ales pentru familia ei. La revedere, am spus. La revedere si mult noroc”.

Din pacate, Caroline Flack a murit in mod tragic prin sinucidere in 2020. „In mijlocul acestui intuneric a venit vestea oribila ca vechea mea prietena Caroline Flack si-a luat viata. Se pare ca nu a mai putut suporta, se pare. Abuzurile neincetate din partea presei, an de an, o frangeau in cele din urma. M-am simtit atat de ingrozitor pentru familia ei. Mi-am amintit cum au suferit cu totii pentru pacatul ei de moarte de a iesi cu mine. Fusese atat de usoara si de amuzanta in noaptea in care ne-am intalnit. Definitia nepasarii. Ar fi fost imposibil atunci sa-mi imaginez acest rezultat.”, a mai notat Harry in cartea lui.

Printul Harry s-a mai intalnit si cu Mollie King, care e acum cantareata, compozitoare si prezentatoare la BBC Radio, Florence Brudenell-Bruce, care e designer si scriitoare, Cressida Bonas, care a actrita, si Ellie Goulding, care e actrita si cu care s-a zvonit ca Ducele s-a vazut chiar in 2015.

Articole din aceeasi categorie