23.02.2021
S-au dat de gol. Trei dovezi clare ca Dava si Olga Buzova nu s-au despartit. Ce spun fanii vedetelor

Viata bloggerului si interpretului popular David Manukyan si a Olgai se afla sub supravegherea constanta a fanilor vigilenti, de a caror privire atenta nu se va ascunde niciun detaliu compromitator. Au fost destule motive in ultimul timp pentru a construi o intreaga teorie a conspiratiei.

Citeste si :  Adela Popescu a trecut prin momente „teribile” in timpul in care filma telenovele - VIDEO

Despartirea dintre David Manukyan si Olga Buzova a facut mult zgomot in mediul online si in presa mondena. Aceasta a fost spontana si nimeni nu se astepta. Dava si Olga Buzova au fost eroii principalelor subiecte ale tabloidelor timp de cateva saptamani. Si bineinteles ca toata aceasta agitatie in jurul lor iti pune cateva semne de intrebare, oare e adevarat sau totul e planificat?

O armata uriasa a fanilor vedetelor si de internauti, inarmata cu lupa si internet de mare viteza, a dovedit ca cei doi sunt inca impreuna.

Acum cateva saptamani, Dava a inregistrat o un instastory, in care apare intins la podea si asculta melodii despre dragostea nefericita. Probabil, bloggerul a dorit ca urmaritorii sai sa se concentreze asupra dramei emotionale pe care o traia, insa acestia au acordat atentie pardoselii.

S-a dovedit ca exact acelasi covor este si in apartamentul fostei prezentatoare a show-ului televizat „Дом-2”, iar in filmuletul lui David, se observa un picior feminin, care a aparut intamplator in cadru. Oricine ar fi fost, o anumita doamna era noaptea langa Manukyan, intinsa pe covor, ca si in casa Olgai Buzova. Care este probabilitatea unei coincidente? Daca primul argument nu ti s-a parut suficient de convingator, atunci nu exista niciun motiv sa te indoiesti de logica celui de-al doilea.

Cu un mic interval de timp, Olga si David publica postari pe Instagram. Fiecare, desigur, avea propria motivatie: Buzova a fost fotografiata cu mama ei, Irina, pentru a-si sustine bunica bolnava, Manukyan s-a laudat cu un catelus dragut pe care a decis sa-l aiba dupa despartirea de cantareata. S-ar parea ca sunt evenimente diferite, destine deja diferite, dar nu: pe fundal, in ambele cadre, este vizibila o masina cu aceleasi numere.

Citeste si :  Dupa despartirea de Buzova, Dava si-a gasit alinarea. Cu cine isi imparte rapperul locuinta acum. „Nu am fost atat de fericit de mult timp.”

In acest moment, aproape patru milioane de autoturisme sunt inmatriculate la Moscova. Imaginati-va daca acelasi vehicul ar putea intra accidental in fotografiile oamenilor a caror viata personala este urmarita de milioane. Este dificil sa intalnesti un prieten in capitala Rusiei, chiar stiind locatia exacta a acestuia, asa ca este greu sa fii aproape de aceeasi masina accidental.

Al treilea argument pe care fanii il citeaza in favoarea relatiei ascunsa a lui Dava si Olga este in melodiile pe care le-au lansat recent. Dupa despartirea de vedeta, rapperul a lansat o piesa numita „Обнулила нас”, iar Buzova a prezentat „Грустный трек”.

In ambele piese, cei doi canta pe acelasi subiect. Olga canta despre muzica trista la care a dansat odata cu iubitul ei, Dava, in textul compozitiei sale, il cheama pe fostul ales sa-si aminteasca piesele pe care le-au ascultat impreuna. Adica, daca nu tineti cont de detaliile stilistice, eroii principalelor drame amoroase ale anului canta despre acelasi lucru. Desigur, acest lucru nu inseamna ca fostii iubiti sunt inca impreuna, dar fanii, observand aceste inconsecvente si indicii clare, declara: melodii aproape identice pot fi o coincidenta - la urma urmei, o legatura speciala ar putea ramane in cuplu. „Probabil ca ea dicteaza artistilor care au o poveste nefericita sa cumpere aceleasi covoare si sa faca poze langa aceeasi masina”, glumesc fanii.

Olga Buzova a format un cuplu cu David Manukyan de aproape 2 ani, iar fotografiile pe care le publicau pe retelele de socializare erau parca rupte din poveste, in special cele din calatorii. Artista a anuntat ca s-a despartit de iubitul ei la inceputul anului curent.

Citeste si :  Alex Velea si Antonia nu s-au indragostit la prima vedere: ”N-am inceput cu dreptul. M-a dat afara din studio”
Articole din aceeasi categorie