01.02.2021
Olga Buzova - la un centru de reabilitare! Cum se simte artista dupa despartirea de Dava: „Este atat de mult stres in viata incat mi-e frica pentru mine”

Se pare ca prezentatoarea TV, Olga Buzova nu isi poate reveni dupa despartirea de David Manukyan. Din cauza ultimelor evenimente din viata sa, artista a inceput sa aiba probleme de sanatate. Prin urmare, vedeta a plecat pentru reabilitare la un centru de sanatate.

Citeste si :  S-au despartit! „Ajutati-ma sa supravietuiesc. Sora a avut accident vascular cerebral, bunica lupta impotriva cancerului”. Perioada neagra din viata Olgai Buzova continua

In fiecare an, cantareata urmeaza un curs de tratament pentru a-si mentine sanatatea. De data aceasta a decis sa nu strice traditia si sa-si examineze corpul, dar si sa se relaxeze, imbinand astfel utilul cu placutul.

Acum vedeta se afla intr-o clinica din Rusia, amplasata in sanul naturii. Artista urmeaza cateva tratamente speciale, dar si un complex alimentar pentru intarirea sistemului imunitar. „Este atat de mult stres in viata incat mi-e frica pentru mine! Cand toata viata este la vedere, este dificil. Voi, dragilor, sustineti-ma, va multumesc pentru asta. Sunt o fata puternica. Sper ca in timp puterile mele vor reveni la mine, si in jur voi avea numai oameni sinceri si reali.”

„Am presupus ca imi lipseste greutatea in general. 11 kilograme lipsesc. Grasime - in cantitate de 7. Va fi necesar sa ma ocup de spate, pentru ca am avut mari probleme la patinoare. Dar, in general nu am puteri”,  a recunoscut Olga Buzova.

Potrivit gazdei „Дом-2", anul acesta a decis sa faca un „control" mai devreme, deoarece era foarte epuizata.

„Problema este ca nu pot sa mananc si nici sa dorm ... In mod firesc, acest lucru imi afecteaza sanatatea. Anul trecut a fost dificil, am sperat ca anul viitor va incepe intr-un mod complet diferit, dar a inceput deja foarte greu. Asa ca am inceput sa-mi fac griji pentru mine” , a marturisit Olga pe Instagram.

De la inceputul anului 2021, Olga Buzova a avut parte de cateva evenimente importante. Cantareata s-a casatorit pe insulele Maldive, si-a sarbatorit cea de-a 35-a zi de nastere, organizand o petrecere pompoasa cu mai multe vedete ale showbizului rusesc si s-a despartit de Dava. Cei doi au format un cuplu mai bine de un an. Vedeta a numit motivul despartirii: abuzul fizic si moral, precum si tradarea de catre fostul sau partener.

Citeste si :  La doar 22 de ani, Dan Virlan este cel mai popular moldovean pe Instagram, cu peste 2 milioane de urmaritori si se mandreste cu colaborarea cu Olga Buzova: „ Imi este simpatica ca si om... lucreaza de zece ori mai mult decat mine, decat multi oameni”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie