12.09.2022
Trupa „t.A.t.U.” s-a reunit si a sustinut primul concert dupa o pauza de 11 ani! Afla ce onorariu au reusit deja sa castige Iulia Volkova si Lena Katina

Saptamana trecuta la Minsk, dupa 11 ani de la destramare, renumita trupa rusa „t.A.t.U.” s-a reunit! Iulia Volkova si Lena Katina au interpretat pe marea scena, cele mai bune hituri ale lor, printre ele: „They Won’t Catch Us”, „Don’t Believe, Don’t Be Afraid, Don’t Ask”, „I’m Crazy” si altele.

Se pare ca tensiunile si neintelegerile dintre soliste au ramas in trecut. „Ne-am inteles cu ele destul de repede. A fost un proces scurt.”, a mentionat pentru StarHit unul dintre organizatorii evenimentului.

„Simt ca o parte din mine a murit”! Britney Spears a transmis un mesaj emotionant copiilor sai pe retelele de socializare

Potrivit zvonurilor, interpretele au avut un onorariu 10 milioane de ruble (aproximativ 163 de mii de euro) pentru primul lor concert.

Fostul director al trupei „t.A.t.U.” a comentat ce parere are fata de suma de bani pe care cele doua artiste au primit-o.

 „Banuti, este foarte putin. Sper totusi ca au primit mai mult. Desi poti cumpara un apartament la Moscova cu 10 milioane, doar ca la periferie.”, a spus Leonid Dzyunik.

Unde-s doi, puterea creste! Afla de la modelul Giovanni Cretu cum poti face un antrenament in cuplu, in care efectuezi exercitii simple, dar foarte eficiente: „Trebuie permanent sa vrem sa crestem” - VIDEO

t.A.T.u. sau Tatu este un duet faimos de muzica pop format la Moscova, Rusia in anul 1999 de catre Ivan Sapovalov. Membrele trupei sunt Iulia Volkova si Lena Katina. Cele doua au format cea mai comercializata formatie ruseasca pe plan international, avand o multime de fani raspanditi pe toate continentele.

Lia Taburcean a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Artista a recunoscut ca va avea un baietel, iar numele sau va fi unul religios: „Deja o sa trebuiasca sa-l fac si pe al treilea, ca sa nu fie cu pereche” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie