12.09.2022
„Simt ca o parte din mine a murit”! Britney Spears a transmis un mesaj emotionant copiilor sai pe retelele de socializare

Pe retelele de socializare, Britney a sustinut ca fostul sau sot, Kevin Federline este vinovat de relatia ei tensionata cu copiii sai.

Atunci cand Jamie Spears a primit custodia cantaretei, instanta a lipsit-o automat pe aceasta de drepturile parintesti. Intr-o asemenea situatie, Kevin a ales ca relatia dintre copii si Britney sa fie rupta definitiv.

„De cand au plecat, simt ca o mare parte din mine a murit”, a spus celebritatea. Artista a remarcat de asemenea ca i-a fost si ii este greu fara ei. „Parca nu mai am scopuri in viata. Ei au fost bucuria mea, au fost totul pentru mine. Abia astept sa-i revad.”, a adaugat Spears.

Sexy nu inseamna neaparat decoltat sau scurt! Afla de la stilista Alina Caraus cum sa fii seducatoare datorita unei rochii alese corect: „La Mona Lisa sunt tinute exceptionale, unice si care va pot scoate in evidenta la orice eveniment” - VIDEO

Anterior, Britney Spears le-a cerut scuze copiilor ei. „Imi pare rau pentru ce simtiti in legatura cu modul in care imi conduc retelele de socializare. Imi pare foarte rau, dar voi continua sa o fac.”

Britney Jean Spears este o cantareata de origine americana, castigatoare a premiului Grammy si a 2 premii Emmy, dansatoare, compozitoare, ocazional actrita, producatoare si scriitoare. Britney se naste in Mississippi si are prima aparitie televizata in 1992 ca participant al emisiunii „Star Search”.

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie