25.10.2022
Travis Scott, primele declaratii despre stirea ca ar fi inselat-o pe Kylie Jenner cu o presupusa fosta iubita

Travis Scott a rupt tacerea in scandalul in care este protagonist. Rapperul este acuzat de presupusa fosta iubita Rojean Kar ca ar fi inselat-o pe Kylie Jenner cu ea, in timpul relatiei sale cu vedeta din „The Kardashians”. Fostul iubit al lui Kylie a negat acuzatiile.

Ca raspuns la presupusele dovezi ale modelului de pe Instagram potrivit carora cei doi au fost recent pe acelasi platou de filmare al uneia dintre productiile sale, rapperul a postat un mesaj pe contul sau de Instagram. Fostul iubit al lui Jenner a negat ca o cunoaste pe Kar si a transmis ca nu a fost niciodata cu ea.

Kilogramele in plus iti pot afecta starea de sanatate! Afla de la nutritionista Olga Oistric ce boli poti capata din cauza obezitatii

„O persoana neinvitata a facut poze pe furis pe ceea ce trebuia sa fie un platou inchis in timp ce eu regizam un videoclip. Nu o cunosc pe aceasta persoana. Nu am fost niciodata cu aceasta persoana”.

Scott, in varsta de 31 de ani, i-ar fi cerut apoi direct lui Kar sa „inceteze cu jocurile in online continue si cu povestirile fictive”. Potrivit modelului, ea si rapperul s-ar fi intalnit in 2013, cu mult inainte ca muzicianul sa inceapa o relatie cu Kylie Jenner, in varsta de 25 de ani, cu care imparte doi copii. De-a lungul timpului, internautii au gasit indicii care par sa sugereze ca Scott si Kar nu au rupt niciodata complet legaturile.

Dupa ce Scott a negat afirmatia lui Kar si chiar ca stia cine este ea, modelul si-a postat din nou declaratia si a ripostat intr-o serie de videoclipuri:

Oleg Tinkov s-a intalnit pentru prima data cu donatorul sau! Antreprenorul a ingenunchiat in lacrimi in fata femeii care i-a salvat viata: „A fost foarte emotionant” - VIDEO

„Ceea ce nu vom face este sa mintim. … M-am prefacut ca nu te cunosc, am fost de acord cu orice nenorocita de poveste … indiferent cat de multa rautate am primit de la ea. Dar sa spui ca nu ma cunosti si ca nu ai fost niciodata cu mine, cand cu siguranta ai fost cu mine, cand toata lumea te-a vazut cu mine, cand am poze si videoclipuri cu mine si tine?”, a spus Kar.

Modelul a insistat ca „a fost invitata la acea filmare”, desi nu a spus de catre cine, adaugand ca nu apare niciodata undeva neinvitata si ca „nu a facut niciodata o poza pe furis in viata ei”. Scott a distribuit un mesaj de la o femeie care a spus ca „lucreaza cu Travis de 8 ani” si ca „a fost pe platou toata ziua, in timp ce el regiza un videoclip pentru un alt artist”. Femeia a sustinut ca Rojean „nu a fost acolo cu el” si a numit-o „deliranta”.

Modelul a mai sustinut ca a fost cu Scott de Ziua Indragostitilor, insa rapperul a postat o imagine, pe care a sters-o ulterior, din timpul unei cine romantice acasa pe care ar fi avut-o cu Kylie Jenner, negand astfel ca ar fi fost cu Kar pe 14 februarie.

Cele mai stilate trucuri ale toamnei! 7 moduri simple de a-ti asorta geaca - FOTO

Articole din aceeasi categorie