24.10.2022
Kilogramele in plus iti pot afecta starea de sanatate! Afla de la nutritionista Olga Oistric ce boli poti capata din cauza obezitatii

Multi isi doresc sa scape in greutate pentru a avea o silueta de invidiat, insa putini sunt cei care stiu ca odata cu procesul de slabire, poti scapa si de o multime pe probleme de sanatate.

Si pentru ca a fost adesea intrebata in mediul online despre motivele aparitiei kilogramelor in plus, nutritionista Oistric Olga a publicat o postare pe Instagram in care a scris: „Tulburari de alimentatie, probleme de somn, risc de boli cardiovasculare si stima de sine scazuta. Acestea sunt cateva dintre efectele sporirii in greutate. Cresterea in greutate nu este doar o problema estetica: poate avea un impact asupra sanatatii fizice si psihologice.”

Spune nu bauturilor carbogazoase! Nutritionistul Sergiu Munteanu iti explica care sunt efectele negative ale consumului de energizante, dar si cum le poti inlocui sanatos - VIDEO

De asemenea, specialista a mentionat ca din cauza obezitatii creste foarte mult riscul aparitiei unor boli precum: diabetul, hipertensiunea arteriala, colesterolul ridicat, accidentul vascular cerebral, boala vezicii biliare, cancerul, osteoartrita, durerile de spate.

„Dar bolile sunt doar o parte a povestii. Persoanele supraponderale sufera adesea probleme sociale si psihologice majore, cum ar fi depresia, stima de sine scazuta si izolarea sociala.”, a adaugat Olga.

Fii prietenos cu natura si economiseste bani cu ajutorul scutecelor reutilizabile! Afla de la reporterul PRO TV, Cristina Gonta cat de usor este sa le folosesti si sa le intretii: „Undeva 12 mii de lei ar fi trebuit sa cheltui pana acum” - VIDEO

Olga Oistric este o nutritionista si naturopata din Republica Moldova. Aceasta are o experinta de peste 12 ani in domeniul medicinei preventive si fitoterapiei.

La 51 de ani, din nou mireasa! Vezi cum arata actrita din serialul „Interni”, Svetlana Permyakova in rochie alba - FOTO

Articole din aceeasi categorie