24.10.2022
Oleg Tinkov s-a intalnit pentru prima data cu donatorul sau! Antreprenorul a ingenunchiat in lacrimi in fata femeii care i-a salvat viata: „A fost foarte emotionant” - VIDEO

In urma cu doi ani, omul de afaceri Oleg Tinkov, care suferea de leucemie, a suportat o interventie chirurgicala complicata in urma careia i s-a transplantat maduva osoasa. Iar recent, acesta a vizitat-o pe femeie care i-a salvat viata, donandu-i o parte din maduva ei. 

In luna iulie a anului 2020, lui Oleg Tinkov i-a fost transplantata maduva osoasa. Aceasta operatie dificila creste semnificativ sansele de recuperare a bolnavilor de cancer. Antreprenorul s-a hotarat la aceasta interventie dupa ce, facand deja trei cure de chimioterapie, nu a vazut un efect. Mai mult ca atat, dupa chimioterapie, in organismul lui inca au mai ramas cateva celule leucemice. In plus, in timpul tratamentului sau intr-o clinica germana, Oleg a fost nevoit sa suporte o multime de reactii adverse, precum sepsis, covid-19 si altele.

Kilogramele in plus iti pot afecta starea de sanatate! Afla de la nutritionista Olga Oistric ce boli poti capata din cauza obezitatii

Miliardarul a gasit un singur donator in Germania. Este vorba despre o femeie, care traieste in Frankfurt. Pana recent, omul de afaceri vorbise cu ea doar la telefon, iar acum el a mers acasa la ea, sa o cunoasca personal. 

Cand a vazut-o, Tinkov a spus ca este foarte bucuros sa o cunoasca. Acesta a ingenuncheat in fata ei cu cuvintele: „Multumesc mult”. Omul de afaceri nu si-a putut retine lacrimile si a imbratisat-o calduros pe Sandra. 

Fondatorul companiei de bauturi energizante Red Bull, Dietrich Mateschitz s-a stins din viata la varsta de 78 de ani

„O intalnire mult asteptata cu donatorul meu, Sandra. A fost foarte emotionant, probabil ca este atat de fain sa stii ca ai putut salva viata cuiva. Ne-am asezat, am servit putin si am vorbit. Nemtii sunt foarte bravo... Au invatat toate lectiile din trecut, din istorie, si acum ei sunt cei mai umani oameni din intreaga Europa. Astazi am exact trei ani de cand am aflat acest diagnostic si de cand am auzit pentru prima data acest cuvant urat si teribil - „leucemie””, a scris antreprenorul in varsta de 54 de ani pe pagina sa de Instagram. 

Oleg Tinkov s-a nascut pe 25 decembrie 1967, in regiunea Kemerovo. Este un antreprenor si om de afaceri rus, cunoscut in special drept fondatorul Tinkoff Bank. 

Articole din aceeasi categorie