24.10.2022
Cele mai stilate trucuri ale toamnei! 7 moduri simple de a-ti asorta geaca - FOTO

Una este sa porti un palton cu o esarfa usoara si o pereche de cizme cu toc, iar alta este sa arati la fel de stilata intr-o geaca supradimensionata, cu gluga. Este complicat sa creezi un look stilat cu o geaga enorma, insa, daca vei utiliza macar unul dintre aceste sapte hack-uri de moda din selectia noastra, cu siguranta vei reusi sa arati perfect. 

Putem spune ca cochetarea cu timpul de afara oficial s-a incheiat. A venit frigul, iar acum avem nevoie de accesorii cu adevarat calde, nu pur si simplu dragute. Iar haina ta preferata de toamna, care ti-a fost alaturi in septembrie si o jumatate de octombrie, va fi in curand neputincioasa, ceea ce inseamna ca e timpul sa optezi pentru o geaca calda, cu puf. Cu siguranta gecile umflate nu par atat de elegante, precum sunt paltoanele, insa vei avea nevoie de doar cateva detalii, pentru a-ti face look-ul lal moda. 

Alege-ti hack-ul tau preferat sau incearca-le pe toate treptat. Rezultatul iti este garantat! 

Adauga un accent colorat

La aproape 40 de ani, Anne Hathaway arata fabulos si este vedeta unui nou pictorial - GALERIE FOTO

Incepem cu cel mai evident truc - adauga tinutei tale de baza un detaliu aprins. De obicei, noi optam pentru o geaca in cea mai neutra culoare, ca mai apoi sa o putem stiliza. Insa, dupa un timp noi in genere uitam de acea stilizare. Totul este mult mai simplu de fapt - adauga ceva colorat: o pereche de manusi, o esarfa, o geanta. 

Poarta geaca cu o fusta 

Desigur, cel mai simplu este sa-ti imbraci cei mai comozi blugi si sa fugi din casa, aruncandu-ti o geaca pe umeri in graba. Dar, daca vei inlocui pantalonii cu o fusta midi, crede-ma, acest lucru te va face sa arati elegant si stilat. Iar pentru a nu da gres, alege ceva monocrom.

Atrage atentie la picioare! 

Si daca nu poti refuza la combinatia ta preferata, care presupune o bluza neagra si o pereche de blugi, incearca sa faci accent pe incaltamintea ta. Opteaza pentru o pereche de cizme cu un imprimeu neobisnuit - acestia iti vor schimba nu doar tinuta, dar si starea.

Experimenteaza cu texturile

Poti fi stilata si cand esti insarcinata! Gabriella Damir Burlaca iti arata pentru ce tinute trebuie sa optezi in aceasta toamna daca esti in ultimul trimestru de sarcina - FOTO

Nu-ti fie frica de imbracamintea exterioara lucioasa sau pufoasa! Da, ea atrage atentia, insa tu asta si meriti! Pentru a nu sta mult pe ganduri, noi iti sugeram sa imbraci la o astfel de geaca „complicata”, ceva cu aceeasi textura. Si daca esti pregatita sa experimentezi, atunci fa invers: la ceva lucios, adauga ceva mat, iar la ceva neted - ceva pufos. Simplu.

Atotputernicul monocrom

Aceasta tehnica incredibil de simpla merita de fapt toate laudele. Poti sa-ti creezi look-ul fie in nuanta jachetei, fie sa te joci putin cu culorile, ramanand in acelasi timp in aceeasi paleta. Incepe cu nuantele mai calde - lasa-le sa te incalzeasca. 

Stratificarea

O alta tehnica utila in toate sensurile. Vremea este imprevizibila si uneori afara se incalzeste brusc. Atunci tu iti vei dechide fermoarul si, ar fi mai bine ca sub geaca sa nu fie o bluza, ci, sa zicem, o camasa din denim. In primul rand, astfel iti va fi mai cald, iar in al doilea rand, vei crea efectul unui look complex. Insa, de fapt, tu doar ai imbracat o camasa. 

Magia proportiilor

Renumitul show organizat de brandul „Victoria's Secret” revine intr-un nou format - FOTO

Acest truc este unul mai dificil, asa ca merita sa repeti inainte de a-l crea pentru a iesi undeva. Contrastele sunt atragatoare, iar diferenta de proportii functioneaza in acelasi mod. Femeile stilate nu poarta doar pantaloni cargo cu corset strans, ci hanorace voluminoase cu cizme subtiri, pana peste genunchi. O geaca umflata si o pereche de leggins, de asemenea, este un combo grozav, insa nu uita sa adaugi ceva sub geaca. Confort si sanatate - in primul rand! 

Articole din aceeasi categorie