26.10.2022
Tatal Jannei Friske - dezvaluiri neasteptate despre fostul sot al artistei. Vladimir Friske a afirmat ca acesta ar fi abuzat-o fizic pe fiica sa: „Ea nici nu dorea sa vorbeasca cu el” - VIDEO

Despre moartea interpretei ruse, Janna Friske se discuta activ si pana in prezent. Recent, in cadrul unui interviu, tatal raposatei artiste a vorbit despre fiica sa si despre relatia dintre ea si fostul sau sot, Dmitrii Shepelev. 

Janna Friske a aflat ca este bolnava la cateva luni dupa ce l-a nascut pe primul ei copil. La un moment dat, artista a inceput sa se simta rau. Avea ameteli, isi pierdea des cunostinta, insa credea ca aceste simptome sunt din cauza hormonilor care erau instabili dupa sarcina. In anul 2013, medicii au diagnosticat-o cu glioblastom. Friske a inceput imediat un tratament serios si se parea ca boala a fost invinsa, insa doi ani mai tarziu aceasta a avut o recidiva. 

In cadrul unui interviu, tatal Jannei a vorbit sincer despre momentele dificile prin care a trecut interpreta cand facea tratament. Barbatul a mentionat ca in timpul tratamentului in SUA, sotul sau, Dmitrii Shepelev practic nu era niciodata alaturi de ea. 

„Sotia mea era mereu cu ea. El nu era acolo. Cand ea s-a imbolnavit, el nici nu era alaturi. Cand Janna a mers la New York el la fel nu a fost langa ea”, a mentionat Vladimir Friske. 

In ce relatie este Ion Paladi cu Adriana Ochisanu? Interpretul de muzica populara a facut dezvaluiri sincere despre nasa sa - VIDEO

Barbatul a afirmat ca tot ce tinea de spitalizare si tratamentul Jannei se ocupa prietena ei, interpreta Olga Orlova. „Ea a organizat zborul pana in Los Angeles, ea a gasit clinica. Dmitrii venea rar acolo”. 

Cand tatal interpretei a fost intrebat daca Dmitrii este implicat in faptul ca paparazzi mereu o urmareau pe Janna, raspunsul lui a fost unul afirmativ. De asemenea, el si-a amintit de momentul in care Dmitrii a insistat ca Janna si asistenta sa medicala sa iasa la plimbare, unde erau asteptate de fotografi. 

„Sunt sigur un milion de procente ca el a fost implicat in asta. Cand Janna a fost fotografiata in muntii din Los Angeles, la parcare, el a fost implicat in asta. Cand ele au mers acolo, au obsercat cum in departare cineva le fotografiata dintr-un automobil. Acolo in general nu sunt oameni sau automobile, pentru ca e o zona privata, inchisa de lumea. Cine le-a permis fotografilor sa intre acolo, daca nu el? Eu personal am auzit odata cum el vorbea cu cineva si zicea: „Nu, nu. Nu filmati acum, caci acum va iesi Olga. Janna va iesi putin mai tarziu”. El nici nu a observat ca atunci eu eram in odaie si nu stia ca il aud”, spune barbatul. 

Fosta iubita a lui Elvis Presley, noi dezvaluiri despre interpret: „Sa-l sarut pe Elvis era ca si cum mi-as fi lipit buzele de doua bezele!” - FOTO

De asemenea, Vladimir Friske si-a amintit de un alt caz in care Janna a fost urmarita de paparazzi. „Au mers impreuna cu fiul lor la plimbare intr-o padure. Erau fotografiati din toate partile atunci. Dar cine ar fi stiut ca ei vor fi acolo in acel moment? Sunt sigur ca el era implicat in asta si chiar lua bani de la paparazzi pentru fotografii. Intr-o zi, Janna m-a intrebat: „Tata, oare chiar el a facut asta cu mine?”. Dupa acel moment ea nici nu dorea sa vorbeasca cu el. Cand a inceput sa se simta mai rau, ea nici nu voia sa-l vada. El intra, iar ea se intorcea cu spatele. Cand il vedea, i se ridica tensiunea”. 

Potrivit barbatului, lui nu i-a placut niciodata pe Dmitri. „Nu numai mie nu-mi placea de el, tuturor nu le placea de el. Cautati macar un prieten de-a Jannei care il place pe el. Da, asta a fost alegerea fiicei mele, insa, cred ca toti gresesc in viata asta”. 

Actorul Leslie Jordan a murit intr-un accident de masina, la 67 de ani. Socati, actorii de la Hollywood au reactionat pe contul de Instagram al starului american - FOTO/VIDEO

Vladimir Friske a mentionat ca atunci cand ei erau singuri, el vorbea foarte urat cu ea, iar cand era cineva langa ei, el era foarte amabil, o cuprindea, o saruta, vorbea cu ea frumos. „El a abuzat-o si fizic. Am aflat asta de la Natasa. Asta s-a intamplat cand ea a avut remisie. El ii zicea atunci: „Cui tu ii trebuiesti?”. Cum poti vorbi asa cu o persoana care este bolnava? Dupa acel moment, eu am rugat-o pe Olga sa fie alaturi de ea mereu. Timp de doi ani si jumatate, ea mereu era langa Janna”. 

In 2011 au aparut primele zvonuri ca Shepelev ar forma un cuplu cu interpreta Janna Friske. Cei doi s-au casatorit, insa casnicia lor a durat doar trei ani. Vedeta a murit pe 15 iunie 2015, la varsta de 40 de ani.

Articole din aceeasi categorie