07.03.2024
Tany Vander este milionara! Cati bani are in conturi - FOTO

Pentru prima data, Tany Vander a dezvaluit cati bani are in conturile sale. Afla din articolul de mai jos suma colosala pe care o detine.

Recent, Tany Vander a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini prin care si-a povestit situatia financiara de la 20 de ani.

„Salut, eu sunt Tatiana Gribincea si am 20 de ani. Am maxim 2000 de lei in portmoneu, adunati de la concerte, sunt cantareata si studiez la Academia de muzica. Shoppingul cel mai luxos este la Gemeni, dar intru dess in Sun City si ma uit la haine, la genti si pantofi. Visez la acea zi cand o sa pot intra in aceste magazine si o sa-mi pot cumpara tot ce vreau fara sa ma uit la preturi”, a mentionat femeia de afaceri.

Maia Sandu s-a intalnit la Bucuresti cu membrele Clubului Basarabencelor din Romania: „Va felicit pentru ca ati reusit sa deschideti afaceri aici si aveti succes” - FOTO

Dupa care a publicat un screenshot cu suma de pe unul din conturile sale, iar in descriere a mentionat: „Salut din prezent. Am 34 de ani si am un pic mai mult de 2000 de lei in cont”.

In screenshot-ul afisat pe pagina sa de Instagram se vede ca Tany are in cont suma de 1.156.767.70.

„Pentru tine, draga mama!”. Oleg Spinu a lansat o melodie emotionanta inainte de 8 martie - VIDEO

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna ii cresc pe fii lor - Adam si Kael.

Previziunile numerologice pentru 8 martie 2024! Elizaveta Moscaliciuc: „Aceasta zi este condusa de...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie