07.03.2024
„Pentru tine, draga mama!”. Oleg Spinu a lansat o melodie emotionanta inainte de 8 martie - VIDEO

Se apropie Ziua Internationala a Femeii, iar Oleg Spinu s-a gandit sa le ofere tuturor mamicilor un cadou muzical. Cantaretul a lansat la data de 6 martie, piesa „Pentru tine, draga mama”.

Cantaretul ii dedica piesa mamei sale, Lilia Spinu, care l-a sustinut mereu sa-si urmeze visul. Ea este alaturi de Oleg la toate concertele si evenimentele. 

„Mama este totul in aceasta lume”, a scris Oleg, pe retelele de socializare.

Maia Sandu s-a intalnit la Bucuresti cu membrele Clubului Basarabencelor din Romania: „Va felicit pentru ca ati reusit sa deschideti afaceri aici si aveti succes” - FOTO

​„Din iubire am tesut

Ani de zile o naframa

Si-am pus dorul meu in ea

Pentru tine, scumpa mama”, sunt o parte din versurile emotionante, scrise de autoarea Ala Soltan.

Unchiul lui Kate Middleton, noi detalii despre starea de sanatate a printesei: „Exista un motiv pentru care nu vorbeste”

La scurt timp dupa lansare, zeci de admiratori i-au scris mesaje de felicitare pe YouTube:

„O piesa profunda si foarte frumoasa, iar tu ai o voce extraordinara. Felicitari!”, „Foarte frumoasa piesa...Emotii de nedescris”, „Oleg, esti fenomenal”, sunt doar cateva dintre reactiile ascultatorilor. 

Popularitatea lui Oleg Spinu a crescut dupa participarea sa la „Romanii au talent”, in sezonul 13. Tanarul de 16 ani se poate mandri ca a cantat pe scena alaturi de mari artisti din Romania, precum Andra, Paul Surugiu (Fuego) si altii. Intr-un interviu exclusiv pentru protv.ro, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, a marturisit ca participarea la emisiune a insemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicala. „Multa lume din Moldova si din Romania a inceput sa ma urmareasca pe retelele sociale si sa-mi scrie”.

​Oleg Spinu le-a spus urmaritorilor ca va mai lansa o melodie pe 7 martie. De asemenea, cantaretul le-a amintit ca pe 17 martie va urca iarasi pe scena, in concertul Andrei de la Londra, la OVO Arena Wembley. 

Articole din aceeasi categorie