07.03.2024
Previziunile numerologice pentru 8 martie 2024! Elizaveta Moscaliciuc: „Aceasta zi este condusa de...” - VIDEO

8 martie, ziua in care sarbatorim mamele si femeia, in general, are si o semnificatie numerica. Ce spune numerologul despre aceasta zi, dar si ce asteptari sa ne facem, vezi din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Care va fi energia zilei de 8 martie, afla de la numerologul Elizaveta Moscaliciuc.

„Luna martie este condusa sub energia lunii. Este tot ceea ce e legat de copii, femei, planificari. In aceasta luna este binevenit sa faceti orice planificare, atat ce tine de familie, cat si de afacere. La fel, in aceasta luna puteti planifica si viitoarea familie. Daca vorbim despre insasi 8 martie, aceasta zi este condusa de energia Soarelui. Este acea zi plina de energie. Este si luna inceputului, luna initiativei, revin la cererea mainii”, a spus numerologul.

Unchiul lui Kate Middleton, noi detalii despre starea de sanatate a printesei: „Exista un motiv pentru care nu vorbeste”

La intrebarea: „Cum este energia la barbati in aceasta zi?”, Elizaveta a raspuns: „Barbatii de dimineata ne vor surprinde, dar nu este importanta atat surpriza, cat atentia unui barbat. Barbatilor le urez succes”.

Totodata, specialista a notat cand este benefic sa procuri cadourile: „Daca vrem sa facem cumparaturi mai scumpe ele trebuie sa fie pe data de 1 martie, apoi este benefic 4 martie si 6 martie, in cel mai rau caz, pe data de 7 martie, dar sa fie pana la orele 18:00”.

„Pentru tine, draga mama!”. Oleg Spinu a lansat o melodie emotionanta inainte de 8 martie - VIDEO

„2024 este energia sub influenta lui Saturn. Insasi 8 tot este cifra lui Saturn. In aceasta zi succesul va asteapta”, a mai mentionat numerologul Elizaveta Moscaliciuc.

Articole din aceeasi categorie