08.06.2022
Spaniolii anunta cine ar fi, de fapt, tanara cu care Pique ar fi inselat-o pe Shakira. Culisele unei despartiri dureroase - FOTO

Dupa o relatie de 12 ani, Gerard Pique si Shakira au pus punct.

Cantareata columbiana a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, in care anunta despartirea de fotbalistul Barcelonei.

Jurnalistii de la Marca scriu ca Shakira a incercat de doua ori sa se impace cu Gerard Pique, fara succes. Ulterior, artista a luat decizia de a emite un comunicat oficial prin care sa anunte despartirea, lucru care l-a luat prin surprindere pe fotbalistul Barcelonei.

Sursa citata mai scrie ca, in ciuda problemelor intampinate, Shakira inca il iubea pe Pique, motiv pentru care a facut tot posibilul pentru a ramane langa el. Degeaba insa, pentru ca fundasul catalan s-a mutat singur, intr-un apartament, de ceva vreme.

Johnny Depp a adunat peste 7 milioane de abonati pe TikTok in mai putin de o zi. Care este primul video publicat de actor si ce mesaj a transmis acesta fanilor - VIDEO

Desi presa a speculat pe tema unei infidelitati a fotbalistului, surse apropiate acestuia au dezvaluit ca nu s-ar pune problema de asa ceva. Totusi, jurnalistii spanioli vin cu noi detalii despre cea cu care Pique ar fi inselat-o pe Shakira.

Aceasta ar avea 22 de ani, nu 20, cum s-a scris initial, si ar fi prietena cu sotia lui Riqui Puig, colegul lui Gerard Pique de la Barcelona. Mijlocasul de 22 de ani ar fi fost „omul de legatura”.

„Pique a fost cel care a vrut ca el si Shakira sa stea separat o perioada, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relatie are Pique cu acea tanara, pentru i-as face rau Shakirei”, a spus jurnalista Lorena Vazquez.

Shakira si Pique trebuie sa-si imparta si averea impresionanta, din care fac parte proprietatile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicana, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Jurnalistii de la elnacional.cat scriu ca artista se va muta din Spania in SUA, la Miami, acolo unde merge in dese randuri in scop profesional si unde detine o vila luxoasa, in valoare de aproximativ 16 milioane de euro.  

Amber Heard, atac la adresa lui Johnny Depp, dupa ce actorul le-a multumit fanilor pentru sustinere: „Sa va fie frica sa vorbiti”

Shakira a vrut sa vanda vila in repetate randuri, insa nu a primit suma solicitata, astfel ca aceasta a ramas in posesia ei. Proprietatea se afla langa plaja din Miami si la un moment dat a fost inchiriata cu 45.000 de euro pe luna.

Vila a fost construita in 1951 si cumparata de cantareata, in urma cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafata totala este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 bai, sala de fitness, sala de conferinte, sala de biliard, garaj, terasa, piscina cu spa, bar si iesire la ocean.

Suzy Cortez, model in varsta de 32 de ani, a transmis ca Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe retelele sociale in timp ce era in relatie cu Shakira si a decis sa faca dezvaluirile acum, dupa despartirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez sustine ca Gerard Pique i-a spus ca e ”gelos” ca modelul si-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

Fabuloasa Carmen Dell’Orefice a implinit 91 de ani si inca activeaza ca model. Cum arata prezentarile acesteia - FOTO/VIDEO

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucatori de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi si Coutinho. Ei sunt soti grozavi si isi respecta sotiile. Shakira nu merita asa ceva. Am fost prietena cu Sandro Rosell, fostul presedinte al Barcelonei. Cand Pique a aflat, i-a cerut numarul meu de telefon si mi-a trimis mesaje.

Cand m-am intors in Brazilia, a inceput sa-mi scrie pe Instagram. Ma intreba cand ma intorc in Europa. Zicea ca e gelos ca mi-am facut tatuajul cu Messi. Pana acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis ca va voi spune totul, tot ce mi s-a intamplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citata de Marca.

Articole din aceeasi categorie