08.06.2022
Johnny Depp a adunat peste 7 milioane de abonati pe TikTok in mai putin de o zi. Care este primul video publicat de actor si ce mesaj a transmis acesta fanilor - VIDEO

La scurt timp dupa ce a invins-o pe fosta sotie in instanta, actorul american Johnny Depp si-a facut debutul pe TikTok. In acest moment, 7,7 milioane de utilizatori s-au abonat pe canalul vedetei.

Prima postare a lui Depp a fost un clip facut in turneul muzical din Marea Britanie care a avut loc recent. Actorul a insotit videoclipul cu un mesaj catre fanii sai.

„Multumesc tuturor sustinatorilor mei care sunteti cei mai dragi, cei mai loiali si neclintiti.”, a scris Depp.

Pentru prima data, interpreta Lizzo a aparut in public alaturi de iubitul sau - FOTO

De asemenea acesta a adaugat: „Am mers impreuna pe acelasi drum si acum vom merge inainte tot impreuna. Nu am cum sa va arat recunostinta mea decat sa va spun „multumesc”.Cu dragoste si respect, JD.”

Video-ul publicat de artist a acumulat peste 14 milioane de vizualizari si aproape 5 milioane de aprecieri.

Johnny Depp este un actor, scenarist, regizor, producator si muzician american. A castigat Globul de Aur si premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a iesit in evidenta in anii 1981, odata cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescentilor. 

Fiica bloggeritei Anya Tapes a implinit doi anisori! Vezi imaginile pe care le-a postat influencerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Articole din aceeasi categorie