08.06.2022
Fabuloasa Carmen Dell’Orefice a implinit 91 de ani si inca activeaza ca model. Cum arata prezentarile acesteia - FOTO/VIDEO

Cel mai in varsta model din lume, dar si cu cea mai longeviva cariera din industria modei, uimeste si astazi cu silueta ei si cu stilul sau de grande dame.

Carmen Dell’Orefice este femeia fenomen din industria modei. Ea si-a inceput cariera in 1945 si defileaza pe podium si azi, fiind consemnata in Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai lunga cariera de model. Carmen Dell’Orefice a revolutionat industria fashion etalandu-si corpul si dupa varsta de 50 de ani, cand alte modele erau demult „pensionate“. Practic, new-yorkeza cu origini italienesti a devenit vedeta de talie mondiala promovand arta de a imbatrani frumos.

Johnny Depp a adunat peste 7 milioane de abonati pe TikTok in mai putin de o zi. Care este primul video publicat de actor si ce mesaj a transmis acesta fanilor - VIDEO

De-a lungul timpului, ea a devenit imaginea marilor case de moda, s-a filmat la cei mai renumiti regizori, a scris cateva carti si a primit titlul de doctor in arte.

 

Pe 3 iunie, ea a implinit 91 de ani, varsta pe care si-o poarta cu o gratie pe masura.

De ce continua sa faca pictoriale la varsta ei? Ei bine, ca orice senioara, a avut si ea problemele sale. Anul trecut, la putin timp dupa aniversarea pragului celor 90 de ani, pe cand realiza un shooting cu amicul ei fotograf, Fadil Berisha, s-a impiedicat si a cazut direct pe asfalt. Primul ei gand a fost „Ma rog sa nu fie soldul!“, Dar, in emotia momentului, Carmen a insistat sa fie fotografiata asa, cazuta la pamant, pentru a nu irosi momentul de un firesc sublim, dupa care a cerut sa fie transportata la un anumit spital, unde stia ca opereaza un foarte bun medic ortoped. Din nefericire, diagnosticul a fost de fractura de pelvis si os sacru, pentru care a avut nevoie de luni de terapie de recuperare. 

Acum, splendida Carmen Dell’Orefice spune ca se simte „senzational de bine“. „Daca vrei sa ramai in viata, faci ceea ce trebuie sa faci“. Cum arata viitorul? Ei bine, deja e asteptata la Miami pentru un nou proiect si va fi cazata la Fontainbleau, unde, prin anii ’50, a vazut-o pe Suzy Parker turnand spumant de baie in fantana si provocand un mic show controversat.

Valentina Nafornita are o noua pasiune! Pe langa muzica, soprana s-a indragostit de un sport nobil. Vezi care este acesta si ce demonstratie surprinzatoare a facut - VIDEO

Articole din aceeasi categorie