08.06.2022
Amber Heard, atac la adresa lui Johnny Depp, dupa ce actorul le-a multumit fanilor pentru sustinere: „Sa va fie frica sa vorbiti”

Amber Heard a atacat mesajul transmis de Johnny Depp catre fanii sai.

Amber Heard il apostrofeaza pe fostul sau iubit Johnny Depp, dupa ce, pe 7 iunie, acesta a transmis pe TikTok un mesaj de multumire catre fani. Actorul le-a transmis acestora ca isi doreste sa treaca peste proces si toata perioada tensionata.

Johnny Depp, mesaj de multumire pentru fani

In prima sa postare catre cei peste 5 milioane de urmaritori ai sai, actorul, in varsta de 58 de ani, a distribuit o compilatie video cu el insusi salutandu-si sustinatorii dintr-o masina in timp ce se deplasa la tribunal si cantand pe scena cu chitaristul de renume mondial Jeff Beck, in varsta de 77 de ani, cu care a inceput sa faca un turneu in Marea Britanie. Alaturi de videoclip, el a scris:

„Am fost peste tot impreuna, am vazut totul impreuna. Am mers pe acelasi drum impreuna. Am facut ceea ce trebuie impreuna, totul pentru ca voua v-a pasat. Iar acum, vom merge cu totii inainte impreuna. Sunteti, ca intotdeauna, angajatorii mei si, inca o data, ma vad nevoit sa nu am cum sa va multumesc, decat spunandu-va pur si simplu multumesc. Asadar, va multumesc. Dragostea si respectul meu, JD.”, a transmis Depp.

Amber Heard a ripostat

La doar cateva ore dupa ce videoclipul a fost distribuit, Amber a ripostat la remarcile lui Johnny. Aceasta a sustinut ca drepturile femeilor au fost subminate. Ba mai mult, aceasta compara verdictul final al procesului cu o modalitate de a le intimida pe femeile care au fost agresate.

Fabuloasa Carmen Dell’Orefice a implinit 91 de ani si inca activeaza ca model. Cum arata prezentarile acesteia - FOTO/VIDEO

„In timp ce Johnny Depp spune ca ‘merge inainte’, drepturile femeilor dau inapoi. Mesajul verdictului pentru victimele violentei domestice este… sa va fie frica sa va ridicati si sa vorbiti”, a declarat reprezentantul lui Amber pentru People.

Amber a impartasit acelasi sentiment dupa ce un juriu din Fairfax, Virginia, a gasit-o vinovata de defaimare prin intermediul unui articol de opinie din 2018 pentru Washington Post, in care pretindea ca este o supravietuitoare a violentei domestice. Desi nu l-a numit pe Johhny, de care era despartita la acea vreme, s-a crezut ca declaratiile ei despre abuzuri se refereau la el. Johnny a dat-o in judecata pentru 100 de milioane de dolari si, dupa un proces care a durat cateva saptamani si care a inceput pe 12 aprilie, a primit despagubiri de 10,35 milioane de dolari.

Actrita a atacat verdictul juriului

Amber a primit 2 milioane de dolari din cauza unor remarci facute de avocatul starului din Piratii din Caraibe, Adam Waldman, pentru Daily Mail in 2016, ca reactie la acuzatiile facute de Amber impotriva lui Johnny.

„Dezamagirea pe care o simt astazi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima ca muntele de dovezi inca nu a fost suficient pentru a face fata puterii, influentei si influentei disproportionate a fostului meu sot. Sunt si mai dezamagita de ceea ce inseamna acest verdict pentru alte femei. Este un esec. Da timpul inapoi la o perioada in care o femeie care a vorbit si s-a exprimat putea fi facuta de rusine si umilita in mod public. Se da inapoi la ideea ca violenta impotriva femeilor trebuie luata in serios.”, a transmis Amber Heard intr-o declaratie distribuita online dupa incheierea procesului din 1 iunie.

Johnny Depp a adunat peste 7 milioane de abonati pe TikTok in mai putin de o zi. Care este primul video publicat de actor si ce mesaj a transmis acesta fanilor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie