25.03.2021
Rodica Cioranica, de ziua sa: „Micul dejun a fost extrem de sofisticat: o felie de paine cu unt...". Cum a fost felicitata jurnalista de catre mai multi artisti de la noi - VIDEO

Rodica Cioranica isi sarbatoreste astazi ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie multe vedete si persoane publice de la noi i-au transmis mesaje de felicitare, printr-un filmulet video frumos. Totodata, jurnalista a mentionat ca ziua ei a inceput a spital.

Citeste si :  Shakira de Moldova - senzuala si flexibila! Tany Vander a rupt internetul, dansand pe ritmuri latine. Finalul este unul „grandios” - VIDEO

Multi prieteni si colegi de breasla au tinut sa o felicite pe omagiata prin intermediul retelelor de socializare. Printre acestia se numara si Andrei Porubin care a scris un mesaj frumos, pe pagina sa de Facebook, dar si Victoria Rosca de la Zambarele.

Echipa revistei a carei redactor sef este Rodica Cioranica, a realizat un frumos video colaj cu mesajele colegilor, vedetelor, persoanelor publice de la noi, precum Eugen Doga, Zinaida Julea, Nicolae Botgros, Natalia Barbu, Ionel Istrati si multi altii, dar si persoanele dragi din familie. „Ei sunt doar cativa dintre cei care astazi ar vrea sa te imbratiseze strans si sa-ti ureze un sincer „La multi ani” in timp ce ati savura o cupa de spumant la un eveniment de zile mari, precum doar tu poti organiza. Dar, au decis sa dea startul unei „petreceri virtuale” in care cuvintele frumoase la adresa ta sa curga necontenit si la care sunt invitati toti cei care te stiu si ar vrea sa se alature.”, e scris in dreptul filmuletului.

„Azi dimineata m-am trezit inca in spital. Micul dejun a fost extrem de sofisticat: o felie de paine cu unt pe o farfurie de metal si un ceai aranjate pe o musama cu ornamente Versace.

Stiti ce simteam?

Recunostinta!

Ca sunt cel mai fericit om de pe pamant.

Ca vreau sa zbor.

Ca acea sufragerie de spital e un loc minunat.

Pentru ca am vazut doar zambete in jur. Si lumina. Sau poate ca asta am vrut eu sa vad, remarca dnei doctor Viorelia Grosu. As fi vrut sa deschid un spumant si sa-i spun un mare multumesc dlui doctor Tusco, bland si sever ca un tata. Dar reusim mai tarziu!

... nu incetez sa ma bucur ca am alaturi atatia oameni absolut speciali, minunati, valorosi, calzi, adevarati, cu un suflet cat soarele.

Va multumesc ca SUNTETI!

VA IUBESC.”, a scris astazi Rodica Cioranica, pe pagina sa de Facebook.

Recent, jurnalista a fost spitalizata pentru a fi supusa unei operatii, despre care nu a oferit prea multe detalii.

Citeste si :  Rodica Cioranica - in spital: „Imi fugise inima in calcaie de frica anesteziei si bisturiului"

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie