25.03.2021
Ti-e dor de mare? Manichiura de culoare albastra - tendinta perfecta pentru cei carora le este dor de vacanta si de usoara briza de vara

Este absolut imposibil sa nu duci dorul brizei calde a marii, cand jumatate din postarile de pe Instagram sunt cu apusurile de soare de pe plaja de cealalta parte a lumii. O nuanta marina nobila te va ajuta sa-ti creezi o manichiura neobisnuita care iti va colora zilele de rutina, din viata de zi cu zi. Chiar daca esti unul dintre acei norocosi care au reusit sa admire valurile in ciuda restrictiilor, atunci culoarea albastra de pe unghii iti va fi la indemana mai mult ca niciodata. Iata opt ​​idei pentru manichiura de primavara.

Citeste si :  Shakira de Moldova - senzuala si flexibila! Tany Vander a rupt internetul, dansand pe ritmuri latine. Finalul este unul „grandios” - VIDEO

Inima oceanului

Albastru intens este un o optiune sigura pentru iubitorii de clasic si a filmului Titanic. O astfel de culoare linistita va arata destul de bine intr-un design monocromatic, asa ca iubitorilor de minimalism le va placea cu siguranta.

Toate nuantele de turcoaz

Culoarea turcoaz deschisa a valurilor sau tonurile de azur inchis, cu un amestec de verde - astfel de optiuni neobisnuite pot adauga cu usurinta ceva nou in design-ul manichiurii tale. Nu-ti fie frica de stralucire si inovatie: lasa-l pe mester sa-si manifeste creativitatea sub forma de dungi de marmura si modele de spuma de mare pe unghii. Ai nevoie de rigoare? Alege doar o nuanta mai intunecata si mai bogata.

Motive marine

Iti poti transmite dragostea pentru mare cat mai evident posibil - desenand in stilul pictorului tau preferat. Nu este deloc necesar sa repeti lucrarile lui Aivazovsky cu o acuratete scrupuloasa. Este suficient doar sa-i ceri mesterului tau sa transmita figurat zborul fanteziei pe unghii sau sa schiteze motivul celebrei gravuri „Marele val de pe Kanagawa” al artistului japonez Katsushiki Hokusai.

Albastru electric

Cand vorbim despre albastrul clasic, multi oameni au chiar aceasta nuanta in cap. Este o culoare foarte bogata, a carei luminozitate o poti regla, desigur, in functie de starea de spirit. Sa o lasi intr-o versiune monocromatica, este si asta o idee buna.

Tonuri de albastru celest

Odata cu sosirea primaverii, cerul s-a transformat in cele din urma de la un gri plictisitor la un albastru stralucitor. Urmeaza exemplul naturii, alegand o culoare frumoasa pentru unghiile tale! Joaca-te cu nuante delicate ale cerului si albastru stralucitor, de dupa-amiaza: simte-te libera sa le amesteci, picteaza-le diferit pe unghii pe de o parte, adauga nori albi ca zapada, flori sau chiar stele.

Revarsari sclipitoare

Stralucire, sclipici, paiete - astazi arta unghiilor este plina de cele mai diverse moduri de a transmite cu abilitate stralucirea soarelui pe apa, chiar si pe unghii. Alege nuanta dorita - albastru inchis, albastru electric, turcoaz. Toate acestea, intr-o performanta stralucitoare vor produce, cu siguranta, un efect wow.

Gradient albastru

Nu poti alege doar o culoare? Intelegem si te sfatuim sa recurgi la o manichiura in gradient in acest caz. Poti alege cinci culori simultan si le poti „intinde” de la degetul mare la degetul mic, in functie de luminozitatea nuantei.

Manichiura french

Clasicii genului pot parea si ei moderni - un french albastru este o dovada vie a acestui lucru. Spre deosebire de alte nuante intunecate, arata foarte ingrijit si nu scurteaza lungimea unghiilor. Si datorita formei si locatiei sale, ofera un spatiu larg de optiuni.

Citeste si :  Interzis minorilor! 10 cele mai controversate scene erotice din filme. De necrezut, dar unele protagoniste chiar au fost violate

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie