24.03.2021
Sorina Obreja - in mijlocul unei escrocherii. I-a fost furat contul de Instagram de doua ori: "In contul acesta am o parte din istoria mea, cu momentele mele, toate sunt bucati din viata mea, nu a lui Mohamed"

Prezentatoarea PRO TV, Sorina Obreja, a impartasit cu urmaritorii sai ce experienta urata a trait ieri, dupa i-a fost furat contul de Instagram de doua ori. 

Sorina OBREJA, PREZENTATOARE PRO TV: "Sa va povestesc experienta mea de azi, caci poate va ajuta sa nu calcati si voi pe aceeasi grebla. Astazi mi s-a furat contul de Instagram de doua ori. Prima data, mi s-a raportat ca cineva de prin Sharm-el Sheih incearca sa se conecteze, iar la putin timp dupa asta am primit un mesaj de la un cont cu sigla Instagram, Service Support, ceva de genul acesta, in care mi s-a cerut sa completez niste date. Le-am completat (bravo mie) cu gandul ca asa blochez tentativa de conectare straina. Si m-am pomenit ca nu mai am acces".

Test fulger pentru Sorina Obreja. Cat de bine isi cunoaste colegii: "Eu tin foarte mult la fiecare dintre ei. Reporterii sunt cei pe care, practic, i-am crescut" - VIDEO

Sorina a adaugat ca in locul ei pe cont era alt nume, cu datele din profil schimbate, data nasterii - alta, dar cu toti urmaritorii mei alaturi : "Au ales si nume ha-ha-haaa.). 

Din fericire, colegii din departamentul tehnic au ajutat-o sa-si recupereze contul: "Au trimis repede scrisori la Instagram asa ca astia nu au reusit sa schimbe multe. Poeziile erau la loc, doar hashtagul l-au scos din profil :)))."

„Cand m-am uitat mai atent - jos erau flori mortuare. Tot felul de coroane mici, aranjamente funerare”. Mesajul Sorinei Obreja a emotionat internautii

La vreo ora dupa asta m-a impins pacatul sa trimit acelui cont un mesaj in care l-am trimis... in limba rusa, dar cu grafie latina. Ma rog. Exact peste cateva minute m-am pomenit din nou fara cont, fara sa mai completez ceva. Era conectat la Facebookul unui oarecare Mohamed. Eu - de pe fb trimisa la un cont cu 12 urmaritori necunoscuti. Am scapat si de data aceasta. (Aurel, multumesc ;)) Sper sa fie bine mai departe. Inca primesc mesaje de la tot felul de conturi "ale Instagram". Nu pot sa zic ca nu e mare treaba, in contul acesta am o parte din istoria mea, cu momentele mele – cu bucurii, cu zile mai triste, cu oameni dragi, cu poezii, cu voi toti. Iar toate acestea sunt ale mele, bucati din viata mea, nu a lui Mohamed. Aveti grija de voi si de amintirile voastre! V-am cuprins!", a scris prezentatoarea.

Se bucura de zapada ca un copil, insa timpul de afara i-a dat si batai de cap prezentatoarei PRO TV, Sorina Obreja: "Am luat lopata si mi-am scos masina"

Articole din aceeasi categorie