29.01.2021
Se bucura de zapada ca un copil, insa timpul de afara i-a dat si batai de cap prezentatoarei PRO TV, Sorina Obreja: "Am luat lopata si mi-am scos masina"

Reporterul PRO TV a scos-o pe prezentatoarea Sorina Obreja la bulgareala afara. Cei doi au facut un om de zapada, dar si au discutat despre ninsoarea multasteptata care in sfarsit a cazut. Prezentatoarea a povestit ca zapada i-a dat si batai de cap si chiar si-a scos masina din omat.

In cadrul unui reportaj de la O Seara Perfecta, reporterul PRO TV si prezentatoarea PRO TV Sorina Obreja au iesit afara ca sa se bucure de ninsoare.

Cei doi au facut si un Om de zapada, dar si au povestit cum au fost ninsorile de candva.

Totodata, Sorina a povestit ca in drum spre serviciu, masina ei a ramas blocata in nameti:"Am vrut sa fac o intoarcere intr-un loc nu tocmai curatat si am intrat intr-o zapada. Am alergat acasa si am dat cu lopata pana am scos masina de acolo".

Si fetita prezentatoarei s-a bucurat enorm de prima zapada din aceasta iarna: "Dimineata a iesit, s-a bucurat ca este multa zapada. Am mers pe jos pana la scoala".

Acest timp frumos, i-a amintit Sorinei si de copilarie: "Eram cu pantalonii si geaca uda de zapada. Am avut o copilarie la tara. Acolo partiile erau pe dealurile de langa sat. Era tare frumos, iar seara la gura sobei, cu lumanarea aprinsa citeam".

Vezi in reportajul de mai jos cum s-au distrat Cristian si Sorina : 

Articole din aceeasi categorie