13.03.2021
„Cand m-am uitat mai atent - jos erau flori mortuare. Tot felul de coroane mici, aranjamente funerare”. Mesajul Sorinei Obreja a emotionat internautii

Prezentatoarea PRO TV a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant, care i-a pus pe internauti pe ganduri. 

Cu nod in gat si fiori pe piele - asa te lasa postarea Sorinei Obreja, in care povesteste cum a observat, fara sa vrea, ca omul pe care il vedea in fiecare seara cand mergea spre casa, nu mai vinde aceleasi flori de altadata.

Sunt ani si ani de cand la iesirea din Durlesti, in fata unui magazin, pe trotuar, in dreptul trecerii de pietoni, un barbat vinde flori de sezon. Vara, neaparat are bujori si trandafiri, toamna - crizanteme, primavara - viorele, narcise, ma rog... Sta uneori pana noaptea, dupa stiri cand trec spre casa inca este, mai ales cand sunt sarbatori. Zilele trecute il vedeam cu lalele. Toate puse intr-o caldare. Aceeasi. Uneori langa caldarea cu flori e o femeie.

Si azi am trecut pe acolo si, oprindu-ma in fata pietonilor, la trecere, am intors capul - nu neaparat sa il vad. E omul despre care stii ca este, dar nu il cauti cu privirea, ca pe un felinar despre care stii ca este infipt acolo si ii constientizezi prezenta numai cand i se stinge lumina.

Era lume. Zic: are clienti, azi ii merge bine. Dar cand m-am uitat mai atent - jos erau flori mortuare. Tot felul de coroane mici, aranjamente funerare. Nicio lalea. Nicio viorea. Si m-a strans in spate.

Ori i s-o fi intamplat ceva, ori, pur si simplu, omul stie care sunt florile de sezon.” - a scris Sorina Obreja. 

Totodata, prezentatoarea PRO TV a precizat ca omul este in viata, in cazul in care s-a inteles gresit, doar ca vinde altfel de flori.

Marele scriitor, Nicolae Dabija, si-a pierdut viata in lupta cu Covid-19. El avea 72 de ani

Postarea ei a emotionat sute de oameni, care si-au exprimat tristetea in comentarii: „Ai dreptate, e un sezon al mortii...Un nor greu de plumb peste Moldova, ca si in poeziile lui Bacovia...”, „E trist. Sa avem grija de noi, doar asa ne protejam si apropiatii. Daca suntem mai multi, avem sansa sa trecem de urgie. Sanatate la toti!”, „Prea multi.... prea repede..... e prea prea.... oamenii dragi ne parasesc....

Destin de asistenta medicala! De aproape patru decenii este la datorie, iar la 50 de ani a intrat la facultate. Povestea Olgai Pinteac: „Asta e o vocatie, cu asta te nasti. Imi parea ca blocul de operatie e altarul unei biserici si asistentele sunt ingerii din biserica" - VIDEO

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie