11.02.2021
Test fulger pentru Sorina Obreja. Cat de bine isi cunoaste colegii: "Eu tin foarte mult la fiecare dintre ei. Reporterii sunt cei pe care, practic, i-am crescut" - VIDEO

Prezentatoare Stirilor PRO TV, SORINA OBREJA este si o scriitoare talentata, iar cele mai recente versuri ale ei au atins multe inimi. Despre poezie si amintiri din copilarie vorbim cu frumoasa Sorina. 

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Sorina Obreja a povestit cate ceva despre crosetat si surpriza pe care o pregateste colegilor de 1 martie: "Nu e pasiune, stiu sa tin acusorul in mana. Tot ce stiu sa crosetez este martisorul si sa le fac o surpriza frumoasa colegilor mei de 1 martie".

Cat despre amintriile din copilarie legate de iarna, Sorina spune ca si in copilarie iernile erau diferite: "Nici nu vrei sa vina primavara cand ai asa o iarna. Si atunci iernile erau diferite. Moi, reci, cu ploi, cu foarte mult noroi in sat. Mergeam pe trotuar de la scoala in galosi, dupa care imi schimbam pe pantofi sau cizmulitele mai curatele, dupa care iarasi in galosi pana acasa. Dar alte ierni, erau frumoase cu sanius, umblatul pe dealuri. Stateam la sanius pana cand pantaloni ramaneau inghetati".

Ce tine de pasiune fata de poezie, Sorina a mentionat ca: "De cand am inceput sa citesc, de atunci am si inceput sa scriu poezii. Aveam o biblioteca micuta acasa, dar biblioteca satului era peste drum de casa. Eram cea mai fidela vizitatoare. M-am atasat de poezii. In copilarie il aveam pe Matcovschi, Vieru, Eminescu si cateva de-a le lui Nichita Stanescu, de care m-am indragostit de atunci". Vezi cea mai recenta poezie, recitata chiar de prezentoarea in direct la emisiune, dar si ce provocare i-a pregatit gazda emisiunii, Elena Javelea: 

Articole din aceeasi categorie