16.01.2023
Si-a marit sanii de 16 ori! Cum arata in prezent modelul si cantareata britanica, Katie Price - FOTO

Numele Katie Price este demult cunoscut in presa britanica. Tanara a devenit faimoasa datorita faptului ca a practicat aproape toate domeniile showbizului: aceasta a fost si model, si cantareata, si prezentatoare TV. In cele din urma, aceasta a devenit populara datorita aspectului sau „ciudat”. 

De-a lungul carierei sale, Katie Price a incercat aproape toate procedurile estetice care exista, inclusiv rinoplastia, lifting facial, marirea buzelor si multe altele. Drept urmare, acum este pur si simplu imposibil sa o recunosti pe tanara cu zambet natural frumos si bucle naturale, care a urcat pe podium acum multi ani, cand avea doar 16 ani.

Miss SUA, incoronata Miss Univers. Internetul a luat foc: “Au dat coroana celei care o merita cel mai putin”

Mai mult, vedeta in varsta de 44 de ani are un scop bine definit: isi doreste sa aiba cei mai mari sani din Marea Britanie. Si, de dragul acestui lucru, Price si-a efectuat recent cea de-a 16-a operatie. 

Cati bani a castigat Shakira dupa ce a lansat piesa prin care i-a umilit pe Gerard Pique si pe Clara Chia Marti

Operatia lui Katie a avut loc in urma cu doar o luna, insa tabloidele britanice deja sunt pline de stiri despre rezultatele sale. Se spune ca vedeta sufera de dureri severe de spate. Potrivit editiei The Sun, implanturile uriase nu-i permit lui Katie sa doarma normal si, dupa nopti lungi nedormite, aceasta chiar se gandeste sa si le scoata. 

Lupta apriga pentru custodia gemenelor Lisei Marie Presley. Cu cine se bate tatal fetelor in instanta

Articole din aceeasi categorie