16.01.2023
Lupta apriga pentru custodia gemenelor Lisei Marie Presley. Cu cine se bate tatal fetelor in instanta

Fiicele gemene in varsta de 14 ani ale Lisei Marie Presley ar putea fi in centrul unei batalii pentru custodie, dupa ce mama lor a suferit un stop cardiac si si-a pierdut viata. Tatal lor, Michael Lockwood, in varsta de 61 de ani, este gata sa duca lupta in instanta, daca este necesar, spunand ca „o sa inghete iadul inainte sa renunte la custodia fetelor”, potrivit unor surse apropiate de familia Presley.

Lockwood detine in prezent custodia in proportie de 40% . Gemenele Finley si Harper locuiau cu Lisa Marie la momentul mortii ei. Ea detinea custodia majoritara - 60 la suta.

Lisa Marie Presley a murit dupa ce familia ei a decis sa nu fie resuscitata. Ce s-a intamplat la spital?

Cine ar mai putea lupta pentru custodia gemenelor?

Potrivit TMZ, exista zvonuri conform carora primul sot al Lisei Marie, Danny Keough, si fiica lor, Riley, ar putea lupta pentru a obtine custodia copiilor. Odata cu lupta pentru custodie, au iesit la iveala si problemele financiare ale Lisei Marie. S-a aflat ca aceasta cheltuia circa 90.000 de dolari pe luna inainte de a muri. 

De asemenea, si Priscilla Presley, mama Lisei Marie, ar putea incerca sa obtina custodia gemenelor.

Gabriella Damir a nascut! Vezi imaginea pe care a postat-o bloggerita, dar si ce prenume are micutul - FOTO

Daca lupta va ajunge in instanta, se va tine cu siguranta cont si de preferintele fetelor, avand in vedere ca au 14 ani.

Cine e Michael Lookwood, tatal gemenelor? Lockwood este al patrulea sot al Lisei Marie, care s-a despartit dramatic de vedeta in 2016.  Lisa Marie s-a chinuit ani de zile sa obtina divortul, barbatul primit 40.000 de dolari pe luna de la aceasta pentru intretinerea fetelor.

In 2021, Lisa Marie a implorat un judecator sa „o declare oficial necasatorita”, la cinci ani de la separarea de Lookwood, care refuza sa divorteze. Acuzatii de consum de droguri si abuz asupra copiilor au fost aruncate in timpul luptei pentru a pune capat relatiei lor. 

Articole din aceeasi categorie