16.01.2023
Cati bani a castigat Shakira dupa ce a lansat piesa prin care i-a umilit pe Gerard Pique si pe Clara Chia Marti

Shakira (45 de ani) a lansat o noua melodie, in care ii ataca fara menajamente pe Gerard Pique (35 de ani) si pe noua sa partenera, Clara Chia Marti (23 de ani).

Shakira s-a razbunat si si-a umplut conturile

Daca in piesele ”Monotonia” si ”Te Felicito” Shakira a facut referiri subtile la fostul sau partener, in versurile melodiei ”BZRP - Sesiunea 53”, cantareata i-a atacat fara niciun filtru atat pe Gerard Pique, cat si pe Clara Chia Marti.

Detalii pe care Harry a ales sa nu le publice in cartea sa. Motivul pentru care printul inca are secrete

In doar 72 de ore, clipul a adunat peste 108 milioane de vizualizari doar pe YouTube si conturile Shakirei s-au rotunjit serios. Spaniolii au facut un calcul, iar in urma ultimelor trei piese lansate, artista sud-americana a incasat aproximativ 21 de milioane de euro. Veniturile insa pot creste in continuare.

Cantareata a explicat ca versurile au ajutat-o sa se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despartirea de Gerard Pique, insa nici fostul fotbalist nu a ramas fara replica. Dupa ce a incheiat un acord cu compania producatoare de ceasuri Casio, cea mentionata de Shakira in melodie, fostul fotbalist nu s-a oprit si a fost surprins la volanul unui Renault Twingo, masina amintita in versurile fostei sale partenere.

Nu ma intorc la tine” / ”Nici chiar daca plangi in fata mea sau ma implori”, ”M-ai lasat vecina cu soacra” / ”Cu presa la usa si datoriile la Fisc”, ”Fara resentimente, draga” / ”Iti doresc sa-ti mearga bine cu presupusa mea inlocuitoare”, ”Nici macar nu stiu ce s-a intamplat cu tine” / ”Eu fac cat doua de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio” sunt doar cateva dintre versurile acide din melodia BZRP a Shakirei cu rapperul Bizarrap.

Lisa Marie Presley a murit dupa ce familia ei a decis sa nu fie resuscitata. Ce s-a intamplat la spital?

”Revansa Shakirei”

Shakira a vrut si sa se asigure ca parintii lui Gerard Pique, cei care locuiesc chiar in casa de langa cea in care au trait impreuna artista si fostul fotbalist, aud melodia.

Potrivit spaniolilor de la Telecinco, citati de As.com, din casa Shakirei a rasunat noua melodie in mai multe randuri. Artista a pus cantecul in boxe la cel mai mare volum posibil, iar scopul ar fi fost ca parintii lui Gerard Pique sa-l auda.

 ”Razbunarea Shakirei impotriva socrilor”, au titrat spaniolii.

Articole din aceeasi categorie