16.01.2023
Miss SUA, incoronata Miss Univers. Internetul a luat foc: “Au dat coroana celei care o merita cel mai putin”

O americanca cu origini filipineze a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume: noua Miss Universe este R'Bonney Gabriel, in varsta de 28 de ani. Dupa ce a fost anuntata castigatoarea, fanii de origine latino-americana si-au exprimat nemultumirea chiar pe pagina oficiala de Instagram a concursului. Asta in conditiile in care pe locul doi s-a clasat Miss Venezuela. A treia a fost reprezentanta Republicii Dominicane.

“Acest concurs este o frauda!”, au comentat latino-americanii pe retelele de socializare, speculand faptul ca au ales castigatoarea prin prisma faptului ca tara organizatoare a fost SUA.

“Coroana trebuia sa mearga la Miss Venezuela, iar pe locul 2 sa fie Republica Dominicana. Au dat-o celeia care o merita cel mai putin”.

Mama lui Roman Burlaca - o bunica implinita! Mesajul pe care l-a postat Ludmila Burlaca pe retelele de socializare: „Multumim Doamne pentru acest mare dar!”

“Avea dreptate Shakira cand spunea ca ‘a dat Rolexul pe Casio’. Asa s-a intamplat si aici – coroana trebuia sa ajunga in Venezuela sau Republica Dominicana”.

“Este o insulta la adresa Venezuelei si a Republicii Dominicane” – au mai scris fanii. 

Cine este R'Bonney Gabriel, Miss Universe 2023?

R'Bonney  Gabriel, in varsta de 28 de ani, este model, designer de moda si instructor de tesut din Houston, Texas. A  lansat o colectie de haine sustenabile, dupa ce a obtinut o diploma de licenta in design vestimentar.  Aceasta incorporeaza tehnici ecologice in lectiile de cusut de la Magpies & Peacocks, o organizatie nonprofit in care lucreaza.

Articole din aceeasi categorie