01.02.2021
La doar 22 de ani, Dan Virlan este cel mai popular moldovean pe Instagram, cu peste 2 milioane de urmaritori si se mandreste cu colaborarea cu Olga Buzova: „ Imi este simpatica ca si om... lucreaza de zece ori mai mult decat mine, decat multi oameni”

Are peste 2 milioane de urmaritori si este cel mai popular moldovean de pe instagram. La doar 22 de ani se bucura de un succes enorm cucerind prin energia pe care o transmite in fiecare filmulet in care apare alaturi de iubita sa.

Citeste si :  Dianna Rotaru - soferita cu 13 ani de experienta, la volanul unui BMW 4x4: „Intotdeauna cand merg la drum imi fac semnul crucii”

Contactat de echipa O Seara Perfecta, Dan Virlan a spus cum e sa fii cel mai popular moldovean in mediul online:„Eu nu demult am aflat ca sunt cel mai popular moldovean pe retelele de socializare. Inainte credeam ca Dan Balan are o popularitate decat mine, dar nu e asa.”

„NEMAJOR” este numele lui Dan Virlan pe Instagram, unde peste 2,4 milioane de oameni asteapta cu sufletul la gura inca o postare:„Inainte, din cauza ca te imbracai bine sau ai un stil de viata mai deosebit, oamenii incetau sa discute cu tine pentru ca te considerau o persoana dintr-o familie bogata si instarita si pur si simplu nu vorbeau cu mine. Cu toate acestea, eu am reusit sa realizez multe singur, cu propriile forte si cu acest pseudonim imi doream sa le dovedesc aceasta.”

Pe la varsta de 15 ani, Dan a plecat la Moscova, acolo unde era tatal sau: „Pana in clasa a noua, am invatat la liceul Gheorghe Asachi. Dupa aceasta trebuia sa aleg, ori zbor la Paris la studii sau la Moscova. Acolo era tatal meu si bineinteles am ales Moscova. Era o decizie spontana si eram entuziasmat de aceasta.”

Chiar daca acum are o popularitate in mediul online, unde filmeaza diverse vloguri si este foarte activ pe Instagram, Dan nu a fost sustinut de tatal sau de la inceput:„Tatal meu isi dorea sa ma vada un barbat adevarat. El cred ca ma vedea un jurist sau un avocat, dar nicidecum un blogger fiindca inainte nu era totul atat de serios. Nu puteai face bani din aceasta, dar cu timpul s-a dezvoltat....Dintotdeauna am simtit ca am potential. De mic visam sa devin actor.”

Mama lui Dan a ramas aici in Moldova:„Eu foarte mult iubesc Chisinaul, iubesc Moldova. Acolo este si bunica mea. Din pacate, din cauza pandemiei nu putem pleca peste hotare, pentru ca pana acum am cetatenia moldoveneasca si pana atunci eu invat, lucrez mult. Legea nu imi permite. Indata ce se vor aranja lucrurile, numaidecat voi veni. Ultima data am fost in urma cu un an jumatate, imi este dor de bunica, de prietenii mei si de mama.”

Chiar daca este foarte popular, Dan nu a renuntat la studii si acum este student la facultatea de IT.

Pe langa actorie, tanarul mai are o pasiune secreta, muzica. „In ultima jumatate de an pregatesc ceva din muzica. In curand totul va fi. Cu o astfel de auditorie, e mult mai usor sa-ti arati talentul.”

Foarte multa lume il asociaza pe Dan cu interpretul rus, Egor Kreed, dar tanarul spune ca multi il confunda si cu Dan Balan.

Cu ce alte superstaruri din showbizul rusesc se cunoaste. „Showbizul de aici e destul de mare, sunt multi oameni. De curand am avut o colaborare cu Olga Buzova, o domnisoara superba. Imi este simpatica ca si om, este un exemplu pentru multi. Tin minte ca imi era rusine pentru ca, chiar daca este o domnisoara, ea lucreaza de zece ori mai mult decat mine, decat multi oameni. Ea este foarte muncitoare. Sunt foarte mandru ca o cunosc, o respect si o sustin. Poate in viitor vom face un hit impreuna.”

Priveste interviul in intregime si vezi de unde ia Dan toate ideile pentru filmuletele sale, dar si cati bani se castiga in mediul online.

Citeste si :  Primul model cu sindromul Down care a aparut pe coperta revistei ELLE

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie