27.01.2021
Olga Buzova, imbracata in rochie cu 50 de mii de cristale Swarovski la petrecerea dedicata zilei sale de nastere. Ce vedete i-au fost alaturi

In ciuda pandemiei COVID -19, Olga Buzova si-a sarbatorit cu mare fast ziua sa de nastere. Ea a implinit 35 de ani. La petrecere au venit mai multe vedete, printre care: Lolita, Ksenia Borodina, Andrei Malahov, dar si multi altii. 

Potrivit presei ruse, programul a fost impartit in doua parti. De la inceput, Olga si invitatii ei au facut fotografii si au oferit interviuri, iar dupa orele 20:00, presa a fost rugata sa paraseasca locatia.

Ulterior, oaspetii au fost serviti cu icre negre si sampanie. Potrivit omagiatei, ea s-a pregatit de aceasta sarbatoare timp de 6 luni.

Vedeta a schimbat patru tinute, iar una dintre rochii avea pe ea aproximativ 50 de mii de cristale Swarovski. 

Pe langa spectacolul pe care l-a organizat, a avut loc prezentarea piesei noi: "Розовые очки". Inceputul show-ului a fost unul spectaculos: ea a iesit dintr-un diamant imens.

Olga Buzova implineste astazi 35 de ani! Cum a surprins-o sora sa, Anna

In ciuda veseliei, Olga chiar de la usa i-a rugat pe jurnalisti sa nu-i adreseze intrebari referitor la despartirea de David Manukyan. Majoritatea dintre invitati i-au urat fericire in primul rand: "Tu meriti fericire, poti incetini putin din acest ritm?" - a intrebat-o Yana Rudkovskaya in timpul toastului. Iar prezentatoarea Olga Orlova i-a spus: „Tu investesti prea mult in barbatii tai si apoi ii lasi sa plece”.

Pe langa Olga si grupul „Руки Вверх!” au cantat in acea seara, iar fratii Safronov le-au aratat oaspetilor un spectacol cu trucuri. 

Printre invitati, la aniversare au fost: Timur Batrutdinov, care a dansat cu omagiata un dans lent, rapperul ST cu sotia sa Assol, Lolita, Andrei Malahov, Marina Fedunkiv, cantareata Slava cu fiica ei Alexandra, Garik Martirosyan cu sotia sa si multi altii.

 

S-au despartit! „Ajutati-ma sa supravietuiesc. Sora a avut accident vascular cerebral, bunica lupta impotriva cancerului”. Perioada neagra din viata Olgai Buzova continua

Acum cateva zile, Olga Buzova si-a anuntat urmaritorii de pe Instagram despre faptul ca nu mai este impreuna cu Dava. Vedeta a recunoscut ca s-a despartit linistit, fara conflicte. Cauza nu a dezvaluit-o insa. Cei doi pareau extrem de indragostiti si publicau foarte des cum isi petrec timpul unul alaturi de celalalt. 

Olga Buzova a explicat de ce nu mai posteaza poze impreuna cu iubitul sau

Olga Buzova a format un cuplu cu David Manukyan de aproape 2 ani, iar fotografiile pe care le publicau pe retelele de socializare erau parca rupte din poveste, in special cele din calatorii.

Nunta in showbizul rusesc? Olga Buzova si Dava s-au casatorit pe insulele Maldive

Articole din aceeasi categorie