22.11.2022
Scandal intre Olga Buzova si Morgenstern! Vezi cum a reactionat artistul atunci cand a fost numit „tradator” - FOTO

Recent, Olga Buzova si-a prezentat noua colectia de imbracaminte, care a fost creata impreuna cu brandul Natura Siberica.

In cadrul evenimentului care a avut loc, vedeta a semnat autografe si a interactionat cu fanii ei. In mod neasteptat pentru toata lumea, in cadrul prezentarii noii colectii, ea a recunoscut ca nu mai asculta muzica lui Morgenstern, deoarece acesta ar fi un „tradator”.

Animatori, baloane, cadouri si un tort deosebit! Fetita Irinei si a lui Serghei Kovalsky, Anghelina a avut parte de o petrecere ca in povesti la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

„Nu-l mai ascult pe Morgenstern. Nu ii ascult pe cei care au tradat patria”, a spus artista. Declaratia ei s-a raspandit rapid in mediul online si a provocat reactii controversate.

Si pentru ca nu a putut trece cu vedea cuvintele spuse de Olga, Morgenstern a publicat o poveste pe pagina sa de Instagram in care spus indirect ca aceasta este o mincinoasa.

Afla viitorul! Astrologul Lucia Palii iti dezvaluie ce iti rezerva stelele pentru prima luna a anului 2023 - FOTO

„Noi doar ne-am vazut recent la aeroport, ne-am imbratisat. Cum am reusit sa devin tradator timp de cateva luni?”, a scris interpretul.

Articole din aceeasi categorie