22.11.2022
Afla viitorul! Astrologul Lucia Palii iti dezvaluie ce iti rezerva stelele pentru prima luna a anului 2023 - FOTO

In cea mai recenta postare a sa publicata pe Facebook, Lucia Palii a povestit care zile din luna ianuarie 2023 vor fi pozitive si care negative.

„Dragi priereni iata clasarea zilelor pozitive si negative pentru luna ianuarie 2023. E perioada foarte activa pentru calatorii, afaceri, studii, chiar si pe Mercur retrograd (pina pe 18 ianuarie). E bine sa le aveti toti la indemana, pentru reusita planurilor dumneavoastra, care sunt analizate si premeditate inainte de sarbatorile de Anul Nou!”, a mentionat atrologul.

A slabit cu 7 centimetri in jurul taliei datorita criolipolizei - o inovatie in Republica Moldova! Afla ce impresii si-a facut Victoria Rosca despre aceasta procedura, dar si ce recomandari a primit de la Alina Andronic, administrator Mostelle - VIDEO

De asemenea, in prima luna a anului 2023, Lucia spune ca nu este recomandat sa fie luate decizii spontane. „Sa luam decizii rapide nu este recomandat in asa perioada, doar ceva maruntisuri neimportante, ce raspund de viata cotidiana.”

Moment emotionant in familia Marishei Ignat! Fiica dansatoarei a facut primii sai pasi: „Plang...” - VIDEO

In imaginea de mai jos poti vedea care zile sunt pozitive, negative, dar si neutre. „Va reamintesc, in zile cu + putem face orice, sunt zile pozitive, norocoase, bune pentru tot. In zile cu - trebuie sa fim cumintei si toleranti, mai mult cu griji mici, fara situatii riscante, ocolim hotararile importante, inclusiv calatoriile anevoioase. Se agraveaza imbolnavirile cronice, nu e timp potrivit pentru operatii, vaccinare. le ocolim, daca e posibil. Cele +- sunt nici rele, nici prea bune, depinde de comportamentul fiecaruia. S- seara. D- dimineata.”, a povestit Lucia Palii.

Articole din aceeasi categorie