26.03.2021
S-a aflat tot! Cati bani incaseaza Madalina Ghenea pentru super-filmul in care apare cu Al Pacino si Lady Gaga

Madalina Ghenea (33 ani) a primit un rol important pentru unul dintre cele mai asteptate filme de la Hollywood. 

Filmul 'House of Gucci' este unul dintre cele mai asteptate productii ale anului, cu o distributie care atrage toata atentia. Protagonistii sunt Lady Gaga si Adam Driver, insa unul dintre cele mai sonore nume este Al Pacino. 

Shakira de Moldova - senzuala si flexibila! Tany Vander a rupt internetul, dansand pe ritmuri latine. Finalul este unul „grandios” - VIDEO

Frumoasa Madalina Ghenea a obtinut si ea un rol in celebra pelicula, acela al Sophiei Loren. Conform playtech.ro, modelul roman a dat o proba cu Ridley Scott care a tinut doar 20 de minute, la capatul careia a primit instant rolul. 

Sorina Obreja - indignata ca scolile sunt inchise, in timp ce totul activeaza in regim normal. "Ori stam toti acasa ori ne batem joc de aceasta generatie in crestere"

Desi nu are un rol prinicpal, sursa citata anunta ca Madalina Ghenea va primi 50 000 de euro pentru scenele in care va aparea. Recent, a fost surprinsa filmand la Roma alaturi de Al Pacino. 

Rapperul rus, Geegun, si-a alintat scump sotia. Oxana Samoylova - la volanul unui Rolls Royce de model unic in Rusia in valoare de peste 220 de mii de euro: "Un cadou superb primit fara motiv"

Pentru frumoasa romanca, filmul este o oportunitate imensa prin care poate castiga mai multa vizibilitate in lumea filmului american. 

Madalina Ghenea a mai jucat in The Mongrel, Dom Hemingway, Borgia, Youth, Zoolander 2, All You Ever Wished For si Urma. 

Articole din aceeasi categorie