25.03.2021
Sorina Obreja - indignata ca scolile sunt inchise, in timp ce totul activeaza in regim normal. "Ori stam toti acasa ori ne batem joc de aceasta generatie in crestere"

Intr-o postare recenta pe Facebook, Sorina Obreja, s-a aratat indignata de decizia autoritatilor, conform careia, elevii sunt nevoiti sa invete online. Acesta a descris cum arata o lectie a fiicei sale, Emilia, care este eleva in clasa a II-a.

Prezentatoarea PRO TV sustine ca atata timp cat scolile sunt inchise, iar elevii fac orele online, in tara activeaza magazinele, pietele, bisericile, iar transportul public este arhiplin: "De parca acolo ar fi marile focare de infectare. Pentru ca daca inchizi un restaurant consecintele se vad acum, iar daca lasi copiii fara acces la studii - asta nu se vede. O sa se vada peste 20 de ani. Iar populismul este un instrument care se aplica acum. Inteleg sa trimiti acasa elevii dupa ce inchizi tot restul, dar asa - care e sensul? Oare fiecare parinte care merge la munca nu contacteaza acasa cu fiecare copil dupa o zi intreaga in care trece prin birou, transport, magazin si se expune riscului infectarii? Ori stam toti acasa ori ne batem joc de aceasta generatie in crestere".

De asemenea, Sorina a descris cum fata ei face lectiile online: "Ziua intai de lectii online. Petrica are trrprrr mere, iar Ahrrrrzrrr are 5 sssss.

- Cine?

- Cate?

- Cum?

Ziua a doua - clasa nu poate intra in legatura cu profesoara. Incercam alta aplicatie. Nu merge. O ora si jumatate.

Lorena Bogza - o mama fericita! Fetita ei, Daria, implineste sapte anisori: "De sapte ani ador sa vad cum creste minunea - mai are un pic si e cat mine!"

Postare a starnit multe reactii, internautii au avut ce comenta la acest subiect, sustinand ideea Sorinei.

"Sunt absolut de acord ca profesorii trebuie protejati, nu doar cei in varsta. Toti. Noi toti trebuie sa ne protejam – pe noi, pe parintii nostri, indiferent de profesie. Dar cat o sa intinzi acest proces, inchizand DOAR scolile, in timp ce totul in rest activeaza in regim normal? Aceasta e intrebarea mea in aceasta postare. Care este efectul? Restrictiile pot functiona in ansamblu. Altfel, poti sa tii scolile inchise si trei ani, ca degeaba" a adaugat prezentatoarea in comentarii.

Sorina Obreja - in mijlocul unei escrocherii. I-a fost furat contul de Instagram de doua ori: "In contul acesta am o parte din istoria mea, cu momentele mele, toate sunt bucati din viata mea, nu a lui Mohamed"

Produsele naturale - mai benefice pentru pielea si corpul tau. Poti face o crema naturala, chiar la tine acasa

Articole din aceeasi categorie