06.06.2022
Regina Todorenko s-a stabilit cu traiul pe insula Bali: „Pot sa par nebuna, insa...” - FOTO

In curand, prezentatoarea va deveni mama pentru a doua oara. Deja este clar ca vedeta nu va naste in Rusia. 

In luna mai, Regina Todorenko a plecat din Rusia. Mai tarziu s-a dovedit ca a plecat pe insula Bali, unde se relaxeaza si face terapie. Evident ca prezentatoarea nu are intentia de a se intoarca in Rusia. Mai mult, este foarte probabil ca nasterea va avea loc pe insula. 

In Rusia a fost anuntat ca in curand va avea loc concertul lui Max Barskih! Ce spune interpretul despre aceasta noutate - FOTO

Pe Instagram, Todorenko a publicat mai multe imagini de pe insula, unde ea pozeaza impreuna cu fiul sau. Regina a scris ca familia lor este acum in asteptarea micutului. 

„Foarte mult de dorim sa ne intalnim cu micutul nostru. Impreuna cu sotul facem tot posibilul ca prima noastra intalnire sa fie una linistita si frumoasa. Probabil ca fiecare dintre oameni au un loc al sau de unde iau energie si putere. Pentru mine acest loc este Bali, unde eu ma simt implinita si linistita”, a explicat prezentatoarea. 

Regina Todorenko a mentionat ca acum cel mai important pentru ea este sa aiba grija de ea si de viitorul sau copil. Din acest motiv, ea in fiecare zi mediteaza, face yoga, inoata. 

Daniela Costetchi s-a despartit de sotul sau! Cu lacrimi in ochi, bloggerita a anuntat noutatea cea rea: „Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri...” - VIDEO

Inafara de asta, Regina a spus ca si-ar dori sa nasca pe insula Bali:

L-au aplaudat din picioare! Maxim Galkin, care a emigrat din Rusia, a inceput turneul sau prin Israel - VIDEO

„Probabil am sa par nebuna, insa cand am vazut cada din numarul nostru de la hotel, indata mi-am dorit sa nasc acolo. Poate ca aceasta decizie este pe baza hormonilor sau poate ca tocmai acum am inceput sa ma inteleg singura pe mine”, a adaugat vedeta. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie