04.06.2022
L-au aplaudat din picioare! Maxim Galkin, care a emigrat din Rusia, a inceput turneul sau prin Israel - VIDEO

Comediantul, care a emigrat in Israel, nu a stat mult timp fara lucru. Acum Galkin calatoreste prin toata tara cu concerte. Publicul este incantat de showman si de spectacolele pe care acesta le organizeaza. 

Cateva luni in urma, Maxim Galkin si Alla Pugacheva, impreuna cu copiii, au parasit Rusia. Vedetele au mers in Israel si nici nu se gandesc sa se intoarca inapoi, mai ales ca Galkin a ramas fara nici un proiect in Rusia: au fost anulate toate concertele sale, contractele de publicitate si chiar si show-ul sau de la Pervii Kanal. 

Victoria Bonya l-a criticat pe Maks Barskih, dupa ultima declaratie pe care a facut-o interpretul: „Nici jumatate de luna nu a trecut, ca principiile lui Maks Barskih deja s-au schimbat”

Insa, in noua tara, sotul Primadonei nu o duce deloc rau. Pe data de 3 iunie, Galkin a inceput turneul sau prin Israel. 

Primul oras in care a concertat a fost Tel-Aviv. Comediantul in varsta de 45 de ani a reusit sa adune sute de oameni la spectacolul sau. Sala era arhiplina. Pe retelele sociale, Maxim a aratat cu cata caldura l-au primit fanii sai, care la sfarsit il aplaudau din picioare. „Am inceput turneul meu. Multumesc, Tel-Aviv”, a scris Galkin. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie