06.06.2022
In Rusia a fost anuntat ca in curand va avea loc concertul lui Max Barskih! Ce spune interpretul despre aceasta noutate - FOTO

Cantaretul Max Barskih, care recent a mers intr-un turneu in Germania cu scopul de a sustine Ucraina, a comentat informatia despre evenimentul care trebuia sa aiba loc in Rusia in curand. 

In Rusia au aparut afise care indica faptul ca Barskih va sustine un concert pe 26 august la Sankt Petersburg. Pe pagina sa de Instagram, artistul a comentat actiunile escrocilor care au facut acest lucru. 

Pe scena, cu drapelul ucrainean! Trupa britanica Florence and The Machine a sustinut Ucraina la un concert de la Varsovia: „Nu pot vorbi despre asta fara lacrimi in ochi...” - VIDEO

„Propagandistii sunt furiosi si invidiosi si, ca de obicei, isi fac treaba pentru un 2 cu minus. Sfat: nu incetati, noi ne-am luat popcorn si vom urmari cu mare interes tot ce se intampla, cum voi incet, dar foarte sigur va faceti singuri voua rau”, a scris interpretul. 

Producatorul lui Barskih, regizorul Alan Badoev a mentionat ca „nici un concert nu va avea loc”. 

„Este un fake. Cineva s-a straduit mult sa faca acest lucru. Insa cel mai important este faptul ca cei care deja au reusit sa cumpere bilete la concert, vor suferi dublu. Deoarece nici un concert nu va avea loc, pur si simplu nu poate fi asa ceva. Atat de cinic ii duc de nas pe concetatenii lor. Fiti calmi, caci acest artist nu este pentru voi si despre voi. Acultati-l pe Gazmanov, de exemplu”, a mentionat Badoev. 

Victoria Bonya l-a criticat pe Maks Barskih, dupa ultima declaratie pe care a facut-o interpretul: „Nici jumatate de luna nu a trecut, ca principiile lui Maks Barskih deja s-au schimbat”

Regizorul de asemenea a raspuns Victoriei Bonya si lui Oscar Kucer, care il critica activ pe Barskih. „Sunt niste persoane care nu mai stiu cum sa atraga atentie, pentru ca toti ii uita”, a adaugat Badoev. 

Inca de la inceputul razboiului, Barskih a anuntat ca nu mai permite ca muzica lui sa fie difuzata pe teritoriul Federatiei Ruse.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie