04.06.2022
Daniela Costetchi s-a despartit de sotul sau! Cu lacrimi in ochi, bloggerita a anuntat noutatea cea rea: „Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri...” - VIDEO

Daniela Costetchi, in varsta de 24 de ani, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, a postat recent pe pagina sa de Instagram un videoclip si un mesaj emotionant. 

„Astazi e ziua cea mare, in care eu imi adun tot curajul in pumni si fac postarea aici, pe Instagram, prin care o sa anunt ce schimbare majora s-a intamplat in viata mea”, a mentionat bloggerita pe Insta Story. 

In filmuletul pe care l-a postat bloggerita sunt incluse mai multe imagini video unde este ea si sotul sau, Catalin Soare. 

„Am plans, jur!” Emilian Cretu a dezvaluit care sunt cele mai mari regrete ale sale: „Imi era atat de rusine pentru ceea ce am facut...” - VIDEO

Daniela a scris si un mesaj trist alaturi de videoclip. 

„Ne-am separat. Imi vine greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a scrie aceasta postare. Nu am poezii sau texte de Adio prin care sa va prezint situatia”, scrie tanara. 

Dupa spusele bloggeritei, aceasta decizie a fost luata inca mai demult. „Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri. E o decizie mestecata de un an de zile. Relatia dintre noi a devenit bipolara si nu ne mai face bine. Nu ne mai umplem cu energie, mai des ne stoarcem unul pe celalalt”.

Motivul principal, Daniela nu a tinut sa il spuna. „S-a ajuns aici treptat, din mai multe motive pe care nu le voi enumera. Le vom tine pentru noi. Poate voi povesti totul intr-o carte in viitor, si de acolo veti afla povestea. Dupa multe ore de terapie oricum s-a ajuns aici”.

Cele 10 „porunci” ale unei relatii fericite si de lunga durata: „Aceasta negociere perpetua va poate aduce la un numitor comun si va poate face sa descoperiti lucruri noi”

Dupa cum mentioneaza tanara, sotul sau, Catalin traieste acum separat de ea si fiica lor, Leila. „In continuare ramanem parintii Leilei si vom face tot posibilul sa fie un copil implinit si fericit”.

Fanii sai au sustinut-o si i-au scris comentarii frumoase la postarea sa. „Pana ieri erati împreuna. Imi pare foarte rău”, Daniela, mi-au dat lacrimile”, „Sunteti atat de frumosi impreuna”, „Erati asa dulci, va completati unul pe altul”. 

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si au o fiica, Leila. 

Sosia Printesei Diana, o tanara in varsta de 20 de ani din Tarile de Jos, a vorbit despre popularitatea sa, dar si despre partea opusa a Instagramului: „Acest hobby ma ajuta sa fac fata bolii de care sufar” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie