14.03.2023
Pretul dureros pe care l-a platit Sharon Stone dupa rolul din Basic Instinct: „Traumatizant” - FOTO

Sharon Stone a dezvaluit ca a pierdut custodia fiului sau in 2004, din cauza celebrei scene din filmul "Basic Instinct", in care personajul interpretat de ea pune, lasciv, picior peste picior. Actrita spune ca baiatul ei, care avea patru ani la acea vreme, a fost intrebat chiar de catre judecator despre scenele care au facut-o celebra.

Emilian Cretu - imagini de familie, imediat dupa ce a revenit in Republica Moldova: „Cele mai frumoase flori din gradina de la Negureni!!!” - FOTO

Un rol si un film care i-au adus lui Sharon Stone celebritatea, dar i-au furat copilul. Actrita spune ca celebra scena din pelicula Basic Instinct a fost un argument decisiv pentru judecatori in procesul de custodie a copilului. "Am pierdut custodia copilului meu. Cand judecatorul mi-a intrebat copilul: Stii ca mama ta joaca in filme despre sex? Acest fel de abuz din partea sistemului... Era pus la indoiala ce fel de parinte eram pentru ca am facut acel film", spune Sharon Stone.

Totul s-a intamplat in 2004, la 12 ani dupa lansarea filmului. In 2000, Sharon Stone si sotul ei Ron Bronstein au decis sa adopte un baiat, Roan. Cand cei doi au divortat, iar judecatorul a hotarat sa ii ofere tatalui custodia copilului. Decizia instantei i-a provocat un soc puternic actritei, care a ajuns la spital cu tulburari ale ritmului cardiac."Am pierdut custodia copilului meu. Am ajuns intr-o clinica. Cand spunem ca sunt lucruri care ne frang inima, acest lucru chiar mi-a frant inima", povesteste ea. Sharone Stone a spus ca experienta a fost traumatizanta, iar in anii umatori a evitat filmele cu scene sexuale.

Sarbatoare mare in familia bloggeritei Tany Vander! Fiul acesteia implineste 3 anisori - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie