14.03.2023
Sarbatoare mare in familia bloggeritei Tany Vander! Fiul acesteia implineste 3 anisori - FOTO/VIDEO

Fiul bloggeritei Tany Vander implineste 3 anisori. Adam a fost surprins de dimineata de parintii lui, dar si de colegii de la gradinita.

Selena Gomez - imagini de peste 15 milioane de aprecieri! Vedeta a publicat un selfie in care apare fara pic de machiaj - FOTO

Adam, fiul bloggeritei Tany Vander, a avut parte de o surpriza de dimineata. Micutul a fost trezit de parintii lui care au venit cu baloane si cu tortul aniversar in patutul acestuia. Adam insa avea emotii si nu intelegea ce se intampla.

Si-a organizat ziua de nastere in doar doua zile! Tatiana Heghea: „Daca eu stiam ce nebunie va fi in seara de ieri, amanam prezenta aici..” - VIDEO

Adam a fost surprins si de colegii sai de la gradinita, Tany a postat un clip video in care in timp ce micutul intra pe usa gradinitei, colegii lui i-au sarit in brate si i-au cantat La Multi Ani. Filmuletul a fost insotit de un mesaj: „Asa l-au intalnit astazi pe Adam la gradinita. De 10 ori am privit acest video si de fiecare data mi-au dat lacrimile.”

Tany Vander este bloggerita cu 220 de mii de urmaritori si este casatorita cu omul de afaceri Vasile Lungo cu care are un baietel Adam.

Articole din aceeasi categorie