05.05.2021
Plina de aroganta! Buzova a provocat un scandal la petrecerea lui Kirkorov. Ce a facut vedeta care si-a dezamagit fanii

Olga Buzova a creat un moment neplacut pentru fana sa la petrecerea lui Filip Kirkorov. Vedeta rusa si-a impins-o pe fata care vroia sa se fotografieze cu ea.

Pe data de 30 aprilie, regele scenei rusesti - Filip Kirkorov a dat o petrecre mare cu ocazia aniversarii celor 54 de ani. La serbare au participat 300 de oaspeti.

Printre cei invitati s-a numarat si vedeta „Дом-2” Olga Buzova. Bloggerita, care are peste 23 de milioane de urmaritori pe Instagram, a facut toata seara live pe pagina sa. Iar fanii cantaretei au asistat, fara sa vrea, la actul ei urat, care o caracterizeaza pe Olga nu din partea cea mai buna.

Mireasa din Anglia VS mireasa din Republica Moldova. Make-up artista Dika Cheptene ne spune diferenta: „Grandoarea evenimentelor care se fac in Moldova, aici nu prea se mai pastreaza, respectiv totul este mai relaxat, mai usurel..." - VIDEO

La un moment dat pe ringul de dans, o fata s-a apropiat de Olga, care era ocupata cu difuzarea in direct a evenimentului, si a cerut sa faca o fotografie cu ea. Ca raspuns la cerere, Buzova, aratandu-si chipul nemultumit, si-a impins brusc fana. Aceasta fapta i-a infuriat pe urmaritorii de pe Instagram, care au numit-o imediat pe artista „foarte aroganta”.

Sfat de la Kapushon! Daca ai fluturi in stomac si nu stii ce sa faci cu ei - ineaca-i in coniac. Ce l-a facut pe interpret sa fie asa nemilos - VIDEO

Recent, la o conferinta de afaceri la Sochi, Buzova a povestit cum a fost hartuita la scoala. Potrivit interpretei, in copilarie, multi nu o placeau pentru ca avea propria ei parere despre toate. Odata fetele chiar i-au murdarit parul cu o solutie scarboasa si i-au desenat o cruce pe frunte.

Citeste si :  Natalia Gordienko - in centrul atentiei la petrecerea lui Filip Kirkorov! Moldoveanca s-a distrat cu Olga Buzova, Geegun, Jony si multe alte vedete ale showbizului rusesc, de parca nici nu exista pandemia - VIDEO
Articole din aceeasi categorie