05.05.2021
Mireasa din Anglia VS mireasa din Republica Moldova. Make-up artista Dika Cheptene ne spune diferenta: „Grandoarea evenimentelor care se fac in Moldova, aici nu prea se mai pastreaza, respectiv totul este mai relaxat, mai usurel..." - VIDEO

„Te duci in Anglia cea ploiasa, vei rezista la acea clima, o sa umbli constant cu umbrela dupa tine”, sunt doar citeva dintre intrebarile pe care le-a primit Dika Cheptene Nenita acum jumatate de an cind se stabilea la Londra. In ciuda tuturor prognozelor Dika a demonstrat ca buna dispozitie si pofta de viata vine din suflet.

Citeste si :  La vanatoarea de oua! In familia Svetlanei Sainsus, Pastele este o sarbatoare de suflet, dar si motiv pentru joaca si distractie cu copiii.  „Am copiat careva traditii pe care le vedeam in filmele americane si le-a placut foarte mult aceasta goana dupa oua" - VIDEO 

Contactata de echipa O Seara Perfecta, direct din capitala Marii Britanii, unde se afla acum, Dika a povestit cum se simte acolo. „Londra, deocamdata pentru mine este o carte de deschis si de citit pentru ca avem deja jumatate de an de cand suntem aici, dar am petrecut trei lockdown-uri in casa. Abia acum incepem sa exploram viata de aici. E usor sa intelegi sistemul dupa care traiesc oamenii de aici. Deocamdata facem vizite, ne plimbam, distantele sunt foarte mari aici. Se schimba vremea din cinci in cinci minute, ploua torential, se opreste, acum e soare....Cred ca cea mai mare lectie pe care ti-o da acest oras este toleranta, diplomatia si cunoasterea de sine. Sa te autoeduci, sa inveti limbi straine.”

„Mie imi plac magnoliile foarte mult pentru delicatetea si rezistenta pe care o au acesti copaci si florile in sine care infloresc mai devreme ca frunzele. Nu m-am asteptat ca Londra sa aiba atatea flori. Am vazut plante exotice de tot felul, din zona mediteraneana, din zona sud-vestica, din Asia Mijlocie. La fel cum s-au amestecat popoarele si culturile aici in oras, s-a amestecat si vegetatia si este un lucru pentru mine greu de explicat.”

Cat despre profesia sa de make-up artist si preferintelor femeilor de acolo, in materie de machiaj, Dika spune: „Moldovencele aici sunt dornice de frumusetea fizica pe care o tin minte sau o vad de acasa. Aici timpul curge mult mai repede si dai prioritate lucrurile mai importante decat make-up-ul.”

O mireasa in Anglia si o mireasa in Republica Moldova, Dika zice ca sunt total diferite:  „Sunt un pic mai dezinhibate aici miresele pentru ca grandoarea evenimentelor care se fac in Moldova, aici nu prea se mai pastreaza, respectiv totul este mai relaxat, mai usurel...O mireasa pe care noi o vedem la moldoveni, nu va fi aceeasi mireasa pe care o putem vedea la indieni. Nu va fi mai mult sau mai putin urata, dar trebuie sa stii foarte bine ce faci.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre viata la Londra si cum a sarbatorit femeia Pastele, departe de casa, dar si care sunt tendintele in materie de make-up pentru sezonul primavara-vara.

Citeste si :  Rasfat la puterea a 3-a! In timp ce tu dormi, trei perechi de maini iti fac manichiura, pedichiura si gene. Vezi unde se afla locul fermecat in care acest serviciu este posibil - VIDEO 
Articole din aceeasi categorie