04.05.2021
Pavel Priluchnii, la un pas de moarte in timpul divortului! „Tremuram, ma uitam in oglinda si imi vedeam buzele albastre, iar eu eram tot alb”. Dezvaluiri socante ale actorului

Actorul rus, Pavel Priluchnii, a povestit intr-un interviu pentru ok-magazine.ru, ca a fost la un ps de moarte pe vremea cand era in procesul de divort cu Agata Muceniece. 

Intrebat daca tatuajul cu cardiograma de pe piept inseamna ceva pentru el, Pavel a raspuns ca da, fiecare tatuaj pentru el are o semnificatie. Potrivit lui Pavel, el a suferit un atac de cord in urma cu aproximativ doi ani. In acel moment, relatia sa cu Agata Muceniece incepuse deja sa se strice si plus la asta actorul era supraobosit. 

La un moment dat, a observat ca a inceput sa se simta rau, dar nu a acordat atentie. Si, ca urmare, cand se deplasa spre o filmare, partea stanga a corpului a fost paralizata. Partea cea mai rea este faptul ca Pavel in acel moment se afla la volanul automobilului. Din fericire, actorul a reusit sa se opreasca si sa cheme ambulanta. S-a dovedit ca totul era din cauza inimii. 

Dubla frumusete la patrat! Cand cele mai populare surori din Moldova se intalnesc, rezultatul e BOMBA! Surorile Bezer si Beregoi - intr-un clip viral

„Da. Fiecare tatuaj al meu inseamna ceva. Acum doi ani filmam mult si ma imbolnavisem la plamani. Lucram mereu in ture de noapte-zi, noapte-zi, si conduceam mereu, iar toate astea le faceam singur, eram supraobosit. Odata conduceam masina si brusc am simtit ca partea stanga a fost lovita de un curent electric si ca nu o mai simt. Atunci am condus incet, spre marginea drumului, am ajuns cumva. Tremuram, ma uitam in oglinda si imi vedeam buze albastre, iar eu eram tot alb. Am sunat ambulanta. Doctorii au venit si repede au facut totul. In perioada ceea eram in proces de divort inca. Aveam credite, ipoteca si multe altele. De atunci incerc sa nu lucrez la mai mult de un proiect. Nu ma pot epuiza asa. M-am maturizat, principiile vietii s-au schimbat.”, a dezvaluit vedeta serialului „Maжор”. 

Actorul Pavel Priluchnii are deja o iubita. Iata cu cine se intalneste vedeta dupa divortul de Agata Muceniece

Pavel Priluchnii este cunoscut pentru filmele „Любовь с ограничениями”, „Союз спасения”, „Мажор”, „Желтый глаз тигра”, „Квест”si altele. Pe platoul serialului „Закрытая школа”, a cunoscut-o pe Agata Muceniece. Actorii s-au casatorit in secret in 2011, iar cuplul si-a anuntat divortul in februarie 2020. Din aceasta casnicie, actorul are doi copii. De curand au aparut zvonuri in presa din Rusia, potrivit carora Priluchnii ar avea o relatia cu vedeta serialului „Папины дочки”, Miroslava Karpovich, insa cei doi nu au comentat aceste stiri. 

Citeste si :  Dupa zvonurile aparute despre relatia lor, Miroslava Karpovich a publicat pentru prima data o fotografie cu Pavel Priluchnii
Articole din aceeasi categorie